praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Blogs geschreven door onze teamleden

Vriendschap en Homeopathie...wat hebben die met elkaar uit te staan? Dagelijks ontmoet ik mensen in mijn werk die zich graag beter willen voelen in relaties. Niet per-sé hun liefdesrelatie maar in het algemeen, de relatie die zij hebben met hun omgeving, hun collega's, hun ouders, hun kinderen, hun huisdieren en hun vrienden. De beschrijving die Wikipedia geeft over Vriendschap: het hebben van vertrouwen in elkaar; positieve wederkerigheid: een gelijkwaardig geven en nemen tussen de twee vrienden; de mogelijkheid om jezelf te zijn, je eigen gevoelens te uiten en fouten en vergissingen te durven maken zonder bang te zijn dat je daarvoor wordt veroordeeld. Kun jij dat? jezelf zijn? Je gevoelens uiten? Zonder bang te zijn daarvoor veroordeeld te worden? Tijdens de gesprekken die we hebben wordt langzaam duidelijk dat het helpt als je eerst leert in vriendschap met jezelf te leven...leert jezelf trouw te blijven, je behoeften en je gevoeligheden leert kennen en durft te vallen om vervolgens weer op te staan. In het leven hebben we manieren gevonden om ons hoofd boven water te houden in situaties waarin we ons ongemakkelijk voelen, dat gaat vaak ten koste van de heelheid van je stralende zelf...je geeft meer dan je kunt ontvangen, je glimlacht terwijl je pijn voelt...je kunt je voorstellen dat dat een vriendschap niet ten goede komt. De middelen die ik voorschrijf helpen je je eigen beste vriend te worden, door vrede te sluiten met het verleden, door de handrem die door het leven heen steeds strakker aangehaald werd voorzichtig weer eraf te halen. Dan wordt je de beste vriend van jezelf, van anderen...

Je adem heeft niet alleen helende kwaliteiten, maar is ook een (altijd aanwezige) ingang om plezier, intimiteit, vriendschap en verbondenheid met jezelf te ervaren.
Hoe adem jij als je ontspannen en blij bent? Wanneer je jezelf viert of een goed gevoel hebt over jezelf? Een vreugdevol moment nog meer leven in wilt blazen, of wanneer je vrijt?
Probeer eens op een willekeurig moment hoe je je adem zo prettig, speels of intiem mogelijk kan maken voor jezelf! Moet de adem groter, of wat sneller of juist trager? Hoger in de borst, of juist in de flanken of buik? Het mooie is namelijk dat de adem niet alleen weerspiegelt hoe jij je voelt, maar dat een liefdevolle adem je gemoed ook kan beïnvloeden!
Gewoon proberen… in de supermarkt, terwijl je naar muziek luistert, op de fiets, of nu je dit leest! :) Wil je een keer onder begeleiding ervaren wat een bewuste adem allemaal kan doen? Meer informatie op https://breathful.nl en https://www.instagram.com/ista_breathful/ Ista Boszhard - ademcoach #adem #transformatie #ervaren

Veel mensen hebben er in de winter meer last van: minder energie, moeite met opstaan, lusteloos gevoel.
Deze zogenaamde 'winterblues' heeft grotendeels te maken met een gebrek aan daglicht tijdens de wintermaanden. In deze blog lees je wat je er aan kan doen.
1. Iedere dag een wandeling buiten en het liefst in de natuur. Frisse lucht, licht en groen werken positief en geven energie.
2. Zorg dat je daglicht binnen krijgt op je werk en thuis. Open de gordijnen 's ochtends.
3. Beweeg, sporten is niet alleen goed voor je lichaam, ook zorgt sporten ervoor dat je darmen worden geactiveerd en er worden goede stofjes aangemaakt zoals endorfine en serotonine die goed zijn voor je gemoedstoestand.
4. Vitamine D. In deze tijd van het jaar is er weinig zonlicht daarom is het zo belangrijk om in de winter extra vitamine D te nemen. De hoeveelheid hangt af van je vitamine D waarde. De optimale waarde is rond de 100 nmol/l.
5. Doe iedere dag iets rustigs voor je zelf om tot rust te komen. Wat jij prettig vindt, meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen etc.
6. Vermijd blauw licht van schermen minimaal 2 uur voordat je naar bed gaat. Het blauwe licht van schermen verstoord namelijk de aanmaak van melatonine, het slaaphormoon. Hierdoor kun je slechter gaan slapen waardoor je overdag minder energie hebt. Luister muziek of lees een boek.
7. Ten slotte heeft voeding ook veel invloed op de winterblues. Denk aan warme gerechten, pap, soepen en vooral omega 3 (vette vis, lijnzaad, hennepzaad, avocado) heeft een positef effect op je hersenen. Warme chocolademelk is niet voor niets heerlijk in de winter! #winterblues #vitamine D #orthomoleculaire therapie #iederedagwandelen
Kim Vogel www.naturalhealthcoaching.nl

In je ruggenmerg en tussen je hersenvliezen zit een vocht. Dit vocht beweegt traag heen en weer op een ritme, dat los staat van je ademhaling en je hartslag.
Dit vocht is de aansturing van je zelfhelende vermogen. Door spanningen en stress kunnen er blokkades in je lichaam ontstaan die dit vocht beletten om vrij te stromen.
De cranio-sacraal healing is er op gericht om deze blokkades op te heffen en jou tot een diepe ontspanning te brengen. Hoe werkt dat in de praktijk? Je ligt op je rug op de behandeltafel, gewoon met je kleding aan. Mijn handen zal ik op verschillende plekken van je wervelkolom en je hoofd voor een bepaalde tijd neerleggen. Ik voel dan het ritme van het vocht en ga daarin mee bewegen om het te stimuleren. Deze bewegingen zijn fysiek gezien heel subtiel en nauwelijks waarneembaar.
Op energetisch niveau kan er van alles plaats vinden, waardoor je van alles kunt gaan voelen. Soms fysiek, door het warm of koud te krijgen, lichte schokjes of trillingen te voelen. Soms emotioneel door verdriet, opluchting of andere emoties te voelen. Vaak kom je in een diepe ontspanning terecht en dat kan ertoe leiden dat je zelfs eventjes in slaap valt. Ben je benieuwd naar deze ervaring of heb je er vragen over, neem gerust contact op! 06-34951943

Ze deed voor haar massage haar verhaal en leek soms weg te zinken in allemaal emoties. Onbereikbaar en verzwolgen door wat ze voelde. 
Ik sprak haar aan op haar innerlijke kracht. Haar licht. 
Ze keek me aan. Ik zag wat er gebeurde. Ze maakte contact met haar diepere zelf. Mijn ogen werden een beetje nat. Wanneer dat gebeurt weet ik dat ik met iets diepers in contact kom. 
Haar woorden liet ik even voor wat ze waren. Ik nam haar mee naar de energie van het verhaal. Vroeg haar wat er gebeurde. 
Ze kon voelen dat ze van zwaarte naar "verbonden voelen" ging.
Ik gaf haar aan dat ik zag gebeuren dat ze van menselijke emoties waarbij ze zich niet droeg, naar menselijke emoties was gegaan waarbij ze zichzelf met haar ziel droeg. Zonder alles te ontkennen... maar met eigen draagkracht en liefde. 
"Maakte je contact met je ziel?"
Verbaasd keek ze me aan. "JA!!" zei ze. 
Toen ik haar vroeg hoe het voelde, viel ze stil om het gevoel in woorden te kunnen vangen. 
"Ik voelde me... Ik voelde me voor het eerst sinds lange tijd niet meer eenzaam."
Ze begon te huilen. Van ontroering. Van de liefde die ze voelde. Midden in al het vreselijks dat ze nu meemaakte, had ze contact weten te maken met haar ziel. Haar innerlijk licht had zich laten zien. 
Niet veel later viel ze weer in het diepe. Ze "verdween" weer. Met warmte gaf ik aan: "heeee... waar ben je? Voel je dat je weer helemaal wegvliegt in de diepte?"
Na die woorden was ze er weer. Ze voelde weer.. Maar nu weer met haar eigen draagkracht. 

Het is zo belangrijk dat we onszelf leren dragen in alle hevigheid. Dat we altijd weten dat onze ziel er is. Dat het in onze ziel altijd vol met liefde is en dat we ons zelf vanuit daar altijd kunnen ondersteunen in wat we ook voelen. 
We hoeven geen emoties te ontkennen. Maar we hoeven ze niet te worden of ons over te laten nemen.
Als we ons "gewicht" weten te verdelen over twee benen, namelijk de ziel en ons menselijk voelen... Dan is dat de perfecte balans! 

We namen een mooi beeld mee in de massage. Het beeld van de ziel die altijd overal bij haar is. Haar ziel die haar draagt en ondersteunt in wat ze dan ook voelt. Ze kwam eenzaam maar het leek alsof ze samen met iemand erbij weer weg ging. 
Esther Zwietink www.perlarosa.nl 
#massage #ziel #zielenwerk #bezield #gedragen #liefde #warmte #steun #reading #NDSM #mediumschap 

Een mooi Hawaiiaans verhaal genaamd "The Bowl of Light" (de Kom van Licht) herinnert ons eraan dat het nooit te laat is om je leven om te keren en te leven vanuit licht en liefde.

We worden allemaal geboren met een perfecte kom vol licht, een geschenk van onze Aumakua - Bronenergie, ons Hoger Zelf. Deze kom is het vat van wie we zijn. Als we leren dit licht te respecteren en te koesteren en ons leven vanuit liefde te leven, kunnen we ons hoogste pad op deze planeet creëren. Als onze kom vol licht is, is er genoeg liefde en energie beschikbaar om alles wat we doen te voeden en te inspireren.

Leven en slechte keuzes kunnen het licht verdringen
Als we echter het contact met dit licht verliezen en angstig, veroordelend of negatief worden, wordt elke keer dat we dat doen een steen aan onze schaal toegevoegd, waarbij elke steen een deel van het licht verdrijft. Als we lang genoeg in dit patroon blijven, kan onze kom met licht uiteindelijk een schaal vol stenen worden, waar geen licht meer op kan schijnen.

Het verhaal biedt echter hoop; als onze kom ooit zo vol stenen raakt dat het voelt alsof het licht uit ons leven is verdwenen, leren de Hawaiianen ons dat we alleen maar de kom hoeven leeg te gooien. Nu de stenen weg zijn, kan onze schaal onmiddellijk weer vol licht komen te staan.

 

Het is nooit te laat
Er is een eindeloze voorraad Bronenergie en we kunnen onze vrije wil op elk moment gebruiken om een ​​positieve verandering teweeg te brengen. Het is nooit te laat om terug te keren naar het licht en ons leven te leven vanuit liefde. Wij zijn dat licht. Het enige dat nodig is, is een verschuiving in perspectief, de beslissing om onze kom te kantelen en los te laten wat ons niet dient. Dan kan het licht weer naar binnen stromen.

 

Oefenen
Aan Hawaiiaanse kinderen werd geleerd om te oefenen met dit principe. Elk kind krijgt een persoonlijke kom, die het zelf mag versieren. Elke keer als het kind iets negatiefs doet of denkt moet ze een steentje in de kom doen, zodat ze zich bewust wordt van wat ze deed. En dan: – heel belangrijk – elke avond voordat ze gaat slapen moet ze alle stenen weer uit de kom gooien, zodat haar licht weer volop kan schijnen. Waarmee ze zichzelf vergeeft en vanuit licht en liefde de nacht ingaat.

Jij kunt dit ook ervaren. Probeer het maar eens door enkele weken een (lucifers)doosje bij je te dragen. En telkens als je angstig bent, een oordeel of negatieve gedachte hebt daar een propje papier in te doen. Gooi dan steeds het doosje aan het eind van de dag leeg, zodat je licht weer kan schijnen.

Want ook jij mag leven vanuit licht en liefde.

Natuurlijk laat ik mij als masseur ook graag masseren. Daarvoor wissel ik regelmatig uit met Larisa, een klant die zelf ook een massage-opleiding is gaan volgen. Zij ontvangt mij deze avond, zoals altijd, hartelijk. We praten uitgebreid bij over onze persoonlijke situaties want door de jaren heen zijn we bevriend geraakt. En aangezien ik al veel massages met Larisa uitwisselde is onze vertrouwensband groot. Als ze vraagt wat ik vandaag nodig heb voel ik me vrij om mijn diepere wensen uit te spreken.
Het is fijn om te merken dat ze daar zonder oordeel naar luistert. Ze vertelt me over een massage sessie met een klant, welke zeer intuïtief was en in communicatie met hem tot expressie kwam. Beiden hadden die sessie als heel fijn en bijzonder ervaren. De standaard massagegrepen en -volgorde werden daarbij losgelaten en er mocht spontaan ontstaan wat zich aandiende.
Ze stelt me voor om vanavond op soortgelijke wijze te werken. Ik ga daar graag mee akkoord, benieuwd naar wat komen gaat. De massagekamer is lekker warm, net als de doek die ik over me heen krijg. Larisa nodigt me uit om in een willekeurige houding op de tafel te gaan liggen, zoals het voor mij prettig voelt. “Ik pas me wel aan, ik kan overal bij” zegt ze.
Maar gewoontegetrouw ga ik toch op mijn buik liggen met mijn hoofd in de steun. We beginnen met contact maken en ademen. Wat is dit toch steeds weer een geweldige manier om in het hier en nu te komen en aandacht te krijgen voor mijn lijf en wat zich daar afspeelt. Ik word er aangenaam rustig van en wil me alleen nog maar overgeven aan die zachte stevige handen die ik voel op mijn rug, billen, benen en (nog wat koude) voeten. Als de massage is begonnen en ik bewust adem voel ik me meer en meer uitgenodigd om mijn lichaam de ruimte te geven en alles te ontvangen wat het wil. Al vrij snel verander ik van houding, haal ik mijn hoofd uit de steun en op tafel en draai me lichtjes meer op mijn zij.
Het is fijn om te merken dat dat Larisa geenszins stoort in haar werk. Integendeel, ze gaat er vloeiend in mee en past de massagebewegingen geruisloos aan. Nee, niet helemaal geruisloos. Ze benoemt in woorden hoe het voelt om dit te ondergaan en te geven: “Lekker, lekkerrr!” En ze ademt hardop mee. Ze nodigt mij uit om zelf ook geluid te maken: hardop te ademen, te kreunen of te zuchten. Tot woorden kom ik niet, dat past nu blijkbaar niet zo bij me. Larisa voelt feilloos aan wat mijn lijf vraagt.
Het aanraken staat centraal, massagetechnieken doen er nu niet toe. En omdat ik me vrij voel om mee te bewegen, waar Larisa speels mee omgaat, kan het zomaar zijn dat mijn been op haar schouder komt te liggen, mijn armen langs mijn hoofd omhoog steken of mijn buik zich tegen die van haar vleit. Allemaal goed. Als Larisa zachtjes mijn basis chakra met mijn hart chakra verbindt voel ik emoties van verdriet, spijt en verlangen opkomen.
Ik laat ze gewoon komen en snik wat, want huilen lukt me sinds mijn jeugd nog nauwelijks. Het voelt oké, want ik ben niet alleen, ik word niet afgewezen maar gezien. De emoties verdwijnen weer zonder dat ik er iets me hoef. Als afsluiting van de massage legt Larisa de doek en een warme deken over me heen wat een heerlijk koesterend gevoel geeft.
Zo mag ik rustig bijkomen. Ik heb werkelijk geen idee hoe lang de sessie heeft geduurd - het blijkt toch wel anderhalf uur te zijn geweest – het is helemaal goed zo. Ik voel me heerlijk en kijk dankbaar terug op een bijzondere ontmoeting: een liefdevolle massage als een intuïtieve dans. Het was voor mij als ervaren masseur ook zeer inspirerend en ik weet: vanaf nu zal geen enkele massage die ik geef meer dezelfde zijn. Lieve Larisa, dankjewel voor dit hartsgeschenk.

Dansen met het leven. Toen ik dit thema las ging ik gelijk glimlachen van binnen en ging het áán in mij. Het spreekt me zo aan omdat ik van nature levendig ben en van bewegen houd en daarin is dansen mijn favoriet. Het maakt me blij, vrij, soepel van lijf en geest en geeft contact en verbinding met mezelf en anderen. Tegelijk hoor ik in deze zin ook, 'flirten met het leven, het leven van de lichte kant bekijken, aan de zwier gaan met dat wat zich aandient'.
Als ik kijk naar de pijlers waar ik de laatste jaren graag mee werk dan komen die hier alle drie in terug: nl: er is identiteit en zelfliefde nodig om te durven dansen, 't verhoogt de intimiteit met jezelf en de ander en het doet je seksuele energie stromen. Om goed te kunnen dansen met het leven is het mijns inziens handig als je de donkere kanten erbij leert nemen. Ik kom uit een gezin waar de donkere kanten van het leven verhuld werden, 'doe maar gezellig, leuk, aardig en help je medemens'. In de loop van mijn persoonlijk ontwikkelpad leer ik steeds meer om de polariteiten in mij samen te laten gaan.
Licht en donker, rust en bewegen, oppervlakkigheid en diepgang. Waardoor het leven inderdaad meer als een dans wordt. Dan val ik samen met hoe ik bedoeld ben. Dat doet mij stralen. En hoe leuk is het dan om te lezen dat het op 8 november de dag van de stralende beroepen is. Als haptotherapeut raak ik mensen letterlijk en figuurlijk aan. Waardoor zij de weg terug naar hun authentieke, mooie ik vinden. Zij meer gaan stralen van binnen uit. Ik werd laatst door mijn heldervoelende voetzoolreflextherapeut gekarakteriseerd als lichtbrenger. En in een hele mooi nascholing van het LTC werd mijn kwaliteit als enthousiasmeerder benoemd. Soms zeggen clienten mij, als ik met ze in de aanraking gewerkt heb, 'het lijkt wel of ik 'ingestraald' ben met je aandacht en affectie'. Dus ik geloof wel dat ik mezelf kan scharen onder de stralende beroepen. In combinatie met het systemisch gedachtegoed, het Innerlijk-kind-werk en Voice Dialoque heb ik prachtig werk en dans ik door.

Je hebt vast wel eens gehoord dat je darmen je tweede hersenen zijn. Dat zit zo: in onze darmen leven heel veel verschillende soorten bacteriën. Elke bacterie heeft zijn eigen functie en het is belangrijk dat de verschillende soorten bacteriën in balans zijn.
Als het darmmicrobioom in balans is worden er voldoende stofjes aangemaakt die corresponderen met je hersens. De bacteriën sturen ons immuunsysteem aan, beschermen tegen ontstekingen en ziekteverwekkers. De teveel van een bepaalde soort bacterie kan bijvoorbeeld gewrichtsontstekingen geven, histamine (hooikoorts), ook teveel schimmels en gisten geven veel problemen. Door de juiste voeding voor jouw darmmicrobioom en bepaalde pre-probiotica in te zetten, kunnen bepaalde bacteriegroepen toenemen of juist verminderen waardoor klachten afnemen. Je pakt op die manier de oorzaak van je klachten aan.
Met een darm microbioom onderzoek kun je ook achterhalen of jouw lichaam in staat is voeding goed te verteren. Wanneer je voeding onvoldoende goed wordt verteerd, kan voeding gaan rotten in de darmen waardoor een rottingsflora kan ontstaan.
Bepaalde (verkeerde bacteriën) nemen door rotting in de darmen juist toe waardoor een verkeerd evenwicht ontstaat. Het verkeerde evenwicht kan vervolgens weer zorgen voor buikpijn, een opgeblazen buik, gasvorming, maagzuurklachten, oprispingen en andere vervelende klachten die vaak weggezet worden Prikkelbare darm syndroom.
Ook wordt er met darmmicrobioomonderzoek gekeken naar ontstekingen en de immuniteit van de darmen. Inzicht in de samenstelling van je darmmicrobioom is echt heel belangrijk en met ontlastingsonderzoek kan dit goed in kaart gebracht worden. Hoe werkt het? Tijdens een intakegesprek bespreken we welk onderzoek voor jou geschikt is. Je besteld het onderzoek online, je stuur buisjes met een beetje ontlasting naar het laboratorium en twee weken later bespreken we de uitslag. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Kim Vogel - info@naturalhealthcoaching.nl of kijk op mijn website 

2 oktober is het de 'dag van de internationale geweldloosheid'. Een hele mond vol. Waar ik als eerste aan moest denken was geweldloze communicatie… Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord. En denk je… ik communiceer geweldloos! Maar is dat zo? Laten we zeggen… de meesten van ons communiceren in hun eigen ogen ‘geweldloos’, maar hun spreken is tóch doorspekt van verwijten, kritische noten, jij-taal en onduidelijke eisen. Ik zeg natuurlijk niet dat jij dat ook doet, maar … ;-) Dus wat ís geweldloos communiceren eigenlijk? Ik schreef hierover een artikel. Mét hulpbladen om te downloaden, want je zult zien dat echt geweldloos communiceren nog helemaal niet zo makkelijk is. Lees verder.... 
#geweldlozecommunicatie #communicatie #2oktober #verbinding #jonkhartenziel #relatie

Zo binnen, zo buiten Dat wat je van binnen verandert, zal zich ook in de buitenwereld laten zien. The Secret, positieve gedachten trekken positieve dingen aan, intenties en mantra’s: allemaal manieren om dat wat we van binnen wensen te manifesteren in de wereld. Mooie methoden die ons helpen bij het creëren van het leven zoals we dat graag voor onszelf en onze geliefden zien. En toch….bij mij roept dit ook veel vragen op. Want wat als dat wat je van binnen voelt en ervaart niet past bij de positieve gedachten die je denkt? Je wil bijvoorbeeld je plek innemen als werknemer, ondernemer of gezinslid maar van binnen ben je er stilletjes van overtuigd dat dit niet ‘mag’. Of je denkt je blij en zingt voluit mantra’s maar bent diep van binnen vooral heel erg boos. Ik vermoed dat creëren dan hard werken wordt. En misschien hoopte je op meer resultaat en ga je nog harder aan de slag. Mijn ervaring, zowel persoonlijk als in mijn praktijk, is dat de ware kracht van ‘zo binnen, zo buiten’ ontstaat als je datgene wat er bij jezelf leeft durft aan te kijken. Wat is jouw rol en aandeel in een (ongewenste) situatie? En dan heb ik het niet over ‘grote dingen’ als ziekte en verlies. Wel over gedoe in je gezin of relatie, ongemak op het werk of pijntjes in je lijf. Welke emoties en patronen spelen een rol? Wat kan en wil je anders doen? En dan….dan kan het gaan bewegen. Prachtig! Er verandert iets in jou en let dan maar op wat er om je heen gebeurt. Misschien merk je eerst nog niets, schuurt of duurt het even. Soms is het groots en soms juist subtiel. Maar dát er iets gebeurt, dat beloof ik je. En grote kans dat het past bij jou. Sigrid Weitenberg, GZ-haptotherapeute 06-44708093, praktijklevenmetgevoel@gmail.com Monnickendam en Amsterdam-Noord www.haptonomiewaterland.nl & www.levenmetgevoel.nl
#haptonomie #haptotherapie #haptotherapieamsterdam #levenmetgevoel #zobinnenzobuiten #persoonlijkeontwikkeling

 "Een goede leraar is een goede leerling", aldus Jan Kortie afgelopen weekend tijdens het startweekend van het tweede jaar Ode an die Freude. Dit jaar van de opleiding Stembevrijding gaat over leraarschap. "Ik geef al zo lang zangles", zei een weerstand stemmetje in mij voor aanvang. "Nou wordt het vast hard werken." Ik vond het vorig jaar zo heerlijk om weer even helemaal leerling te mogen zijn, dat ik een beetje opzag tegen het tweede jaar. Het gaf me een gevoel van druk. Alsof leraarschap vooral heel verantwoordelijk en zwaar is. Alsof ik alle wijsheid in pacht moet hebben. Maar niets is minder waar. Juist door mezelf toe te staan om te blijven leren en groeien ben ik in staat om het meest belangrijke te geven wat een leraar te geven heeft: de ruimte aan de de ander om ook te groeien. Wat een top idee! Ik hoef het niet goed te doen, het is al goed! Ik hoef er alleen maar echt te zijn met alles wat ik in huis heb. Op zondag 2 oktober en 27 november geef ik weer een workshop "Zing je hoofd leeg" bij Noord Straalt. Een ochtend om te voelen wat er leeft in je en daar lucht en geluid aan te geven. Een ochtend van in verbinding met jezelf en anderen ademen, zingen en stil zijn. Zodat er ruimte ontstaat voor dat wat wil groeien in jou. Wil je meedoen, stuur een mailtje naar info@nynkadelcour.nl https://nynkadelcour.nl/nieuws/zing-je-hoofd-leeg/
#samenzingen #mantrazingen #zangcoach #stembevrijding #ademwerk #zingenisgezond

  • Dag van de zelfdoding