Ruimte huren

Werk je op het gebied van gezondheid, spiritualiteit of educatie en ben je op zoek naar werkruimte?
Wij verwelkomen professionals die met ons willen samenwerken in de community van Noord Straalt. Maar ook puur huren van ruimte is (beperkt) mogelijk.

Noord Straalt biedt meerdere ruimtes, allen gelegen op de eerste verdieping (bereikbaar per trap):

- twee behandelruimtes van 14 m2 met massagetafel, met daaraan geschakeld een ruimte met een grote tafel, elk in totaal ongeveer 28 m2
- een kleinere groepsruimte 35 m2, met daaraan geschakeld een kleed- en bergruimte van 7 m2
- een grotere groepsruimte 42 m2

We zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer: met de veerpont vanaf Centraal Station en vanaf de Pontsteiger Houthaven naar NDSM en nog 7 minuten lopen. Of met bussen 35 en 36 (halte Atatürk) en 391, 394 (halte Klaprozenweg).

Bovendien kun je voor de deur parkeren voor maar 1,30 euro per uur; vóór 9:00 en na 19:00 uur is het parkeren gratis. Op zondag zijn er mogelijkheden tot gratis parkeren.

Noord Straalt is gelegen aan de rand van het NDSM terrein, waar veel bijzondere activiteiten zijn, inclusief horeca, hotels en studentenhuisvesting. Er worden nu in de buurt veel woningen/appartementen gebouwd waardoor je als therapeut veel mogelijkheden hebt om nieuwe klanten aan te trekken!  Noord is enorm in opkomst. Dus spring er tussen! 

Voor meer informatie en om kennis te maken met mede-ondernemers in Noord, bevelen we het informatie-uur voorafgaand aan onze inspiratie-avonden van harte aan. Je maakt dan kennis met Noord Straalt als werkplek, ontvangt praktische informatie en leert Esther en Eric (en mogelijk andere medestralers) kennen.

We vinden het fijn om ook over jou meer te weten te komen! Je kunt het vragenformulier onder aan deze pagina downloaden en ingevuld terugsturen naar info@noordstraalt.nl