praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Antoinette Aris: ondersteun je weerstand!

Antoinette Aris: ondersteun je weerstand!

Gezond voedingsgedrag bepaalt voor een deel hoe mensen zich voelen.
Moe en futloos of juist energiek en ondernemend. Slap en vatbaar voor ziektes of juist sterk, krachtig en weerbaar. Gezonde voeding en een gezonde leefstijl zorgt voor een goede weerstand.
Goede weerstand zorgt op haar beurt voor meer energie, je bent minder vaak ziek en je bent veerkrachtiger. Alle soorten bouwstoffen en vitamines in voeding zorgen ervoor dat je lichaam optimaal kan optreden tegen schadelijke indringers, die ervoor zorgen dat je minder weerstand hebt.

Maar er is meer. Ook beweging, regelmaat en slaap zijn onmisbaar in een goed werkend afweersysteem. Voedingsstoffen die een gunstige invloed kunnen hebben op je afweersysteem zijn: de vitamines C en D, de mineralen zink en magnesium.
Ook antioxidanten, voldoende eiwitten en gezonde vetten en een goede darmwerking hebben een gunstige invloed op je weerstand. Verder kan je je weerstand versterken door minder bewerkte voeding te eten, minder suikerrijke voeding, maar ook door op je gewicht te letten, voldoende te bewegen, het liefst in de buitenlucht, regelmaat, voldoende slaap en voldoende ontspanning. Een gezonde leefstijl en je leef- en werkomgeving zijn sterk met elkaar verbonden en belangrijk voor een goede weerstand.

Een leef- en werkomgeving kan helpend of juist remmend zijn voor een gezonde leefstijl.
Eet niemand in je omgeving gezond of beweegt niemand in je omgeving, dan kan je omgeving een remmende werking hebben. Doe het niet alleen, maar doe het samen en vraag hulp.
Word slimmer, vraag support!