praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

The bowl of light: Eric Tielemans

The bowl of light: Eric Tielemans

Een mooi Hawaiiaans verhaal genaamd "The Bowl of Light" (de Kom van Licht) herinnert ons eraan dat het nooit te laat is om je leven om te keren en te leven vanuit licht en liefde.

We worden allemaal geboren met een perfecte kom vol licht, een geschenk van onze Aumakua - Bronenergie, ons Hoger Zelf. Deze kom is het vat van wie we zijn. Als we leren dit licht te respecteren en te koesteren en ons leven vanuit liefde te leven, kunnen we ons hoogste pad op deze planeet creëren. Als onze kom vol licht is, is er genoeg liefde en energie beschikbaar om alles wat we doen te voeden en te inspireren.

Leven en slechte keuzes kunnen het licht verdringen
Als we echter het contact met dit licht verliezen en angstig, veroordelend of negatief worden, wordt elke keer dat we dat doen een steen aan onze schaal toegevoegd, waarbij elke steen een deel van het licht verdrijft. Als we lang genoeg in dit patroon blijven, kan onze kom met licht uiteindelijk een schaal vol stenen worden, waar geen licht meer op kan schijnen.

Het verhaal biedt echter hoop; als onze kom ooit zo vol stenen raakt dat het voelt alsof het licht uit ons leven is verdwenen, leren de Hawaiianen ons dat we alleen maar de kom hoeven leeg te gooien. Nu de stenen weg zijn, kan onze schaal onmiddellijk weer vol licht komen te staan.

 

Het is nooit te laat
Er is een eindeloze voorraad Bronenergie en we kunnen onze vrije wil op elk moment gebruiken om een ​​positieve verandering teweeg te brengen. Het is nooit te laat om terug te keren naar het licht en ons leven te leven vanuit liefde. Wij zijn dat licht. Het enige dat nodig is, is een verschuiving in perspectief, de beslissing om onze kom te kantelen en los te laten wat ons niet dient. Dan kan het licht weer naar binnen stromen.

 

Oefenen
Aan Hawaiiaanse kinderen werd geleerd om te oefenen met dit principe. Elk kind krijgt een persoonlijke kom, die het zelf mag versieren. Elke keer als het kind iets negatiefs doet of denkt moet ze een steentje in de kom doen, zodat ze zich bewust wordt van wat ze deed. En dan: – heel belangrijk – elke avond voordat ze gaat slapen moet ze alle stenen weer uit de kom gooien, zodat haar licht weer volop kan schijnen. Waarmee ze zichzelf vergeeft en vanuit licht en liefde de nacht ingaat.

Jij kunt dit ook ervaren. Probeer het maar eens door enkele weken een (lucifers)doosje bij je te dragen. En telkens als je angstig bent, een oordeel of negatieve gedachte hebt daar een propje papier in te doen. Gooi dan steeds het doosje aan het eind van de dag leeg, zodat je licht weer kan schijnen.

Want ook jij mag leven vanuit licht en liefde.