praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Zwanger worden en je houding. Wat is het verband?

Zwanger worden en je houding. Wat is het verband?

Door Patrick van Enschot, Hercules houdingstherapie. 

Je probeert misschien al een tijdje zwanger te worden. En het wil maar niet lukken. Uit de tests komt ook niets significants.
Heb je er wel eens over nagedacht wat je houding met zwangerschap te maken heeft? 

Om zwanger te worden moeten de omstandigheden optimaal zijn. Je bekkenstand speelt hierbij een cruciale rol. Als er sprake is van een scheefstand van welke aard dan ook, zul je veel moeilijker zwanger worden is de ervaring. 

Ben je eenmaal zwanger, ook dan is de bekkenstand van cruciaal belang en met name de beweeglijkheid van je bekken. Tijdens de zwangerschap zal je bekken moeten kantelen om de baby de beste uitgangspositie te geven om geboren te worden. Als dit niet in voldoende mate gebeurt wordt de kans op een keizersnede groter.
Maar er vinden ook  veel andere processen plaats tijdens de zwangerschap die houdingsgerelateerd kunnen zijn! Lees daarvoor het hele blog. 

Ook na de zwangerschap is een goede functionaliteit van het lichaam belangrijk voor een zo goed mogelijk herstel.

Houdingstherapie gebruikt het uitlijnen van het lichaam, het zoveel mogelijk zorgen voor een rechte houding, als middel om een zo functioneel mogelijk lichaam te krijgen. Bij een functioneel lichaam is het bekken in een neutrale stand en is het beweeglijk.
Tijdens een traject van houdingstherapie, zeker tijdens zwangerschap, passen we de oefeningen continu aan omdat naarmate de zwangerschap vordert  je bepaalde oefeningen niet meer kunt doen. We zorgen zo samen voor een optimale en prettige zwangerschap en bevalling, en een vlot herstel! 

Meer weten? Lees het volledige blog hier: https://www.houdingstherapie-hercules.nl/zwanger-worden-houdingstherapie/ 
Kennis maken met houdingstherapie? Doe een gratis en vrijblijvende quick scan waarin duidelijk wordt hoe het met jouw bekkenstand is 

en welk gevolg dit kan hebben voor je kans op zwanger raken en een probleemloze zwangerschap en bevalling! https://www.houdingstherapie-hercules.nl/gratis-quick-scan/