praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Veerkracht in mijn praktijk voor haptotherapie: Sigrid Weitenberg

Veerkracht in mijn praktijk voor haptotherapie: Sigrid Weitenberg

Vandaag heb ik een afspraak met Wendy.
Zodra ze plaatsneemt in de stoel tegenover me begint ze te vertellen over alles wat er de afgelopen tijd in haar leven is gebeurd. En dat is veel. Heel veel.
Ik hoor hoe snel Wendy praat: het lijkt wel alsof haar woorden over elkaar struikelen en haar mond uit vliegen. Het is alsof zij zichzelf geen tijd gunt de woorden ook daadwerkelijk te vormen en uit te spreken. Ik vraag haar een pauze te nemen en gids haar aandacht naar haar lijf: hoe zit zij op de stoel? Wat is er van binnen te ervaren? Het wordt direct stiller en rustiger in de praktijk en ook in Wendy. Dan verstrakt ze opeens en uit ze haar frustratie: hoezo moet ik naar mijn lijf? Doe ik het dan niet goed? Moet ik veranderen?
Ik heb je zoveel te vertellen! Oude pijn van niet gezien worden komt op. Tranen stromen. Een grote jemig en een zucht volgen. Wat ben ik hard aan het werk zegt Wendy. Op het werk, met vrienden en in mijn familie. Ik doe alles op kracht, wil het iedereen naar de zin maken en vergeet mezelf. Ik raak overgevoelig voor mijn omgeving en verlies mijn veerkracht. Het voelen en uiten van haar verdriet geeft Wendy ruimte en zachtheid.
Haar kracht verliest ze niet. Integendeel, wilskracht wordt zo steeds meer veerkracht. Een volle en zachte bedding waarin verdriet er ook mag zijn. Vanuit hier kan Wendy steeds meer gaan groeien en bloeien, ook bij uitdagingen op haar pad. Herkenbaar? Je bent van harte welkom om samen met mij te onderzoeken hoe het met jouw veerkracht is. Sigrid Weitenberg, 06-44708093, praktijklevenmetgevoel@gmail.com, www.levenmetgevoel.nl