praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Eva Stolk: je lichaam mist jouw warme contact.

Eva Stolk: je lichaam mist jouw warme contact.

Ken je dat?
Je staat op en ineens schiet het in je rug. Je staat bij de kassa te wachten en je rug begint te zeuren
Of na wat slenteren, lang zitten, of voorover buigen begint je rug te zeuren.
Herken je dat? Dit is de kille verstarring van je lichaam. Het mist je warme contact… Je lichaam probeert op deze manier met je te communiceren.
In fysiotherapie termen: zeurende of zelfs stekende pijn ontstaat geleidelijk door het continu aanspannen van spieren.  Denk aan lang zitten, lang staan, slenteren, bukken, opstaan enz....
Door de continue aanspanning zijn de spieren niet meer in staat om zichzelf van vers bloed en zuurstof te voorzien. En kunnen hun afvalstoffen niet meer kwijt. De te vele aanspanning zorgt voor een vermindering van de bloedtoevoer. En dan ontstaat er zeurende of zelfs stekende pijn.
Hoe creëren we weer een lichaam dat zich lekker voelt? Luister naar de signalen die je lichaam aangeeft. En weet wat ze betekenen.
Als fysiotherapeut help ik je de taal van je lichaam weer te begrijpen. De oefeningen die ik gebruik brengen je weer in contact met je lichaam. Laten je weer voelen waar jouw warmte voor jezelf is. En hoe je kunt bewegen en zijn, vanuit ontspanning.
Heb jij klachten en verheug je je weer op een tijd waarin staan, bukken, wandelen, zitten enz weer als vanzelf gaan? Maak dan een afspraak. Bel: 0615043002 Of stuur een whatsapp bericht. Dan neem ik contact met je op.

Let op!

Per abuis staat hier niet het blog van Annette Fehse.
Ga daarvoor naar Blogs van ons team en scrol daar naar beneden.