Sisters verwendag November 2018

content image

Update eind juli 2018:

Lieve Sisters!

De aanmeldingen zijn zo hard gegaan, dat er nog maar één plekje is om een workshop te geven in een ruimte waar een tafel staat. 
En er zijn nog vijf plekjes vrij voor individuele behandelingen.

Mocht het zo zijn dat er geen plekjes meer vrij zijn, dan plaatsen we je op een wachtlijst. Wellicht dat er nog iemand uitvalt; dan bieden we je met liefde je plekje aan!

content image

De Sisters Verwendag is een voedende verwendag vóór en dóór vrouwen. In vier workshopsrondes delen we onze kennis en passie. Sommige vrouwen geven een workshop of een behandeling, anderen dragen op een andere manier bij aan deze dag. Ieder mens heeft iets te geven, op welke manier dan ook. Of je nu goed kan masseren, een workshop kan geven of de sfeer in de theeruimte wil verzorgen, iedereen draagt bij wat zij het beste kan. Op deze dag delen we kennis en zorg met elkaar.
Iedere workshopgever of behandelaar heeft 1 uur, en tussen alle workshops in zit 1 kwartier (i.v.m. opbouwen en afbreken).

Deze dag is bedoeld voor iedereen die zich identificeert als vrouw en minimaal 16 jaar oud is. We dragen deze dag samen. We delen de kosten, verzorgen samen de potluck lunch, en zorgen er aan het eind van de dag voor dat we alles weer netjes achter laten. Met z'n allen maken we er een heerlijke dag van! 

Dit is de tweede keer dat we deze dag houden. De eerste keer heeft een ieders verwachtingen overtroffen. Wat een liefde, verbinding, zorg en draagkracht!

Deze tweede keer willen we de workshopgevers meer ondersteunen in hun bekendheid. Dat betekent dat we de workshopgevers met een tekst vermelden op de website van Noord Straalt, op de FB pagina vermelden en dat de namen van iedereen al eerder ophangen op de gang van Noord Straalt. Wij hopen van ganser harte dat deze dag bijdraagt aan een grotere bekendheid van jou, jouw praktijk en of werk.

Aan het einde van de dag willen we graag weer alle vrouwen een goodiebag meegeven. Heb jij iets om bij te dragen aan deze tas? Wil je een blijvende herinnering meegeven van je werk. Laat het ons weten! Je neemt het dan op de ochtend zelf mee. Wij zullen het verdelen over alle tassen.

Let op!
Noord Straalt is op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig. We zijn heel hard aan het sparen voor een traplift. 

Wil jij je aanmelden om een workshop te geven? 
Of wil je een kaartje zeker stellen? Koop dan in beide gevallen je ticket via www.ticketkantoor.nl/shop/sistersverwendag1811

Nadat je je ticket hebt gekocht:
- Krijg je een vragenlijst gemaild waarin je aan kan geven wat jij tijdens de Verwendag kan geven. Dit kan een workshop of behandeling zijn, maar ook praktische hulp. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor workshops en behandelingen. Is het dagprogramma vol en wil je toch een workshop/behandeling geven? Dan kom je op een reservelijst te staan;
- Krijg je mails waarin je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen. 

Maximaal 50 sisters kunnen zich aanmelden.
Nodig gerust meer sisters uit waarvan je denkt dat ze erbij moeten zijn. We zijn heel benieuwd naar alle sisters in en rond Amsterdam!

Praktische informatie:
Datum: 18 november 2018
Tijd: 10.00 - 18.00 uur
Locatie: Noord Straalt
Adres: tt. Vasumweg 24A, Amsterdam
Tickets: €20, te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/sistersverwendag1811
Heb je een vraag? Mail naar sisters.noordstraalt@gmail.com

We staan te popelen. Is het nog steeds geen 18 november?

content image

ThetaHealing
ThètaHealing is een prachtige combinatie van helderziendheid en coachen, een diepe helende methode, die verandering brengt in bijv. werk, relaties, financiën, levensmissie of het algeheel welbevinden.

Ik geef begeleiding en healingen aan diegenen die meer harmonie met zichzelf en hun omgeving willen ervaren, meer zicht willen krijgen op zichzelf en hun rol in het geheel, zodat meer energie, voldoening en liefde voor zichzelf en anderen ontstaat. Bij mij kun je je levensverhaal vertellen en daar orde en duidelijkheid in aanbrengen zodat het in een ander perspectief geplaatst kan worden. Tijdens de begeleiding en healing sluit ik aan bij de persoon die ik tegenover me heb. Iedereen beschikt over voldoende mogelijkheden om eigen antwoorden en oplossingen te vinden. Mijn rol hierin is inzicht te geven en daarbij te begeleiden en te healen.

Jiska van Kasteel: 
Tijdens mijn workshop maak je opnieuw kennis met je ervaringen in de tijd in de baarmoeder en tijdens je eigen geboorte. Welke invloed hebben je vroegste imprints nu nog op jouw leven?
 

Rootswork is een praktijk voor babytherapie, zwangerschapscursus en ouderschapsworkshop.

content image

Een stapje naar een gifvrije leefstijl
Saskia Themen 
www.oliefans.nl

"Happy Feet" Lekkere bruistabletten maken om na een drukke dag te genieten en ontsppannen van een heerlijk geurend voetenbad.

 

Ik ben distributeur van pure etherische oliën. Mijn passie is mensen bewust te maken van het feit dat onze leefstijl nog teveel giftige stoffen bevat.

content image

Reikibehandeling om te ontspannen

Gegeven door Milcah Kemp 

Ik geef graag behandelingen om mensen te ontspannen. Ik geef tevens reiki op afstand. Ben je druk in je hoofd of kun je moeilijk ontspannen dan raadt ik een behandeling aan.

reikihadalie@gmail.com 

content image

Mindful MOVE
Je wilt en moet wel bewegen, maar het komt er niet van. De sportschool of hardlopen vind je niet leuk, dan is Mindful MOVE iets voor jou: o.a. wandelen, yoga, ademhalings-, kracht en balansoefeningen en tips voor een gezonde leefstijl. Lekker buiten in een kleine groep.

Integraal Leefstijlcoach, Beweegcoach en Mindful Run Wandelcoach Anchelle Doets van Vitaal 3.0 heeft een passie voor mensen verbinden & in beweging brengen zodat ze zich vitaler en blijer gaan voelen.

content image

Aroma Sound Healing

Tijdens deze healing combineren de zussen Marieke en Anneloes, de kracht van essentiële oliën met de klanken van intuïtieve instrumenten. We brengen je hiermee in een diepe ontspanning. Even helemaal tot rust komen in een diepere laag van bewustzijn. Dit activeert het zelfhelend vermogen op alle niveau's.

Als Essential Energy geef ik Healing Touch en Aromatherapie voor mens en dier. Dit zijn holistische ontspannende behandelingen om het lichaam op alle niveau's te balanceren en je zelfhelend vermogen en weerstand te optimaliseren.
 

content image

Marieke Mulder geeft samen met Anneloes Mulder de workshop Soundhealing met etherische olieën

Ik verzorg vanuit mijn creatief atelier workshops waar je je eigen sjamanistisch krachtvoorwerp kunt maken zoals een dromenvager, krachtschild, smudgeveer of praatstok. Ook geef ik vanuit mijn massagepraktijk ontspanningsmassages, Acces Bars en klankschaal massages. Voor meer info: marieke.veer.kracht@gmail.com of 06-20888182.

content image

Laat je zien, neem je plek, met je hele lijf en je eigen stem. Presenteren is een feest als je beseft dat het kan voelen als een goed gesprek met je publiek. Open, eerlijk, rustig, ontspannen, jij op je best!

"Ja, ik ben.." Sara Bruinsma Ik durf, ik stap op je af, ik nodig je uit, ik neem je mee en ik zeg; wees moedig! Ik ben niet perfect en toch laat ik mezelf zien. Jij bent ook niet perfect en toch zie ik jou.

www.saratraint.nl

content image

Access Bars® is een behandeling met liefdevolle aanraking op het hoofd van Access Consciousness®. Tijdens het stromen van de energie door deze zachte aanrakingen laat je onderbewustzijn los wat niet meer bij je past en blijft er een leger, rustiger en ontspannen hoofd over wat weer volop in mogelijkheden kan zien. Tijdens de "Access Bars® intro" wil ik verder ingaan op wat de behandeling inhoud en wat de resultaten kunnen zijn. Tevens gaan we wat energie oefeningen en het begin van Access Bars® met en op elkaar doen zodat ik kan laten zien dat iedereen dit kan leren geven.

ik ben Lottie oprichtster van Weg met Ruis, gespecialiseerd in het geven van bewustzijn, rust en ontspanning voor alle leeftijden. Ik geloof dat het mogelijk is voor iedereen om te ontspannen en een leeg/rustig hoofd en lichaam te ervaren als we de ruis/onrust weg halen of er mee om leren gaan. Om meer bewustzijn, rust en ontspanning te (leren) ervaren geef ik verschillende 1 op 1 behandelingen op hoofd en lichaam aan alle leeftijden en geef van de Access Bars® behandeling ook de cursus, geef ik de cursus meer BewustZijn door Mindfulness en Meditatie en geef de Rite van de Baarmoeder door. En geef ik verder nog Mindful-les aan basisschool leerlingen en ben ik onderlinge kindermassage trainer.

https://wegmetruis.nl/

Individuele behandeling: 
Access Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin de energie van gedachten, overtuigingen, ideeën etc. in opgeslagen zit. Door de punten zachtjes aan te raken, wordt de energie die losgelaten mag worden, verwijderd. Dit geeft in het minste geval een ontspannende behandeling en in het beste geval komt er meer ruimte, meer inzicht of worden er andere processen op gang gebracht; de uitwerking is bij elk persoon anders. Hoeveel ben jij bereid los te laten?

Mijn naam is Cynthia Hupkens, Access Bars behandelaar. Access Bars is een energetische behandeling en daarnaast geef ik ook bodyprocessen zoals TSS Trauma, TSS Verslaving & Perfectionisme en Correcting Vision. Alle vier de behandelingen hebben te maken met het loslaten van de emotionele lading van een emotie: een te onrustig, vol hoofd waardoor je achter dingen aan blijft hollen; traumatische situaties in het verleden die in het heden nog veel impact hebben, emoties die je niet kan loslaten; de emotionele aanleiding om in een verslaving te blijven; situaties waar je niet naar wilt kijken of uitsluit van je gezichtsveld omdat het teveel emotie oproept. Een greep uit de ervaringen van klanten zijn: weer in beweging komen na jarenlange stilstand, knopen doorhakken waar jaren over getwijfeld is, meer voor zichzelf gaan staan en grenzen aangeven, beter slapen, met koude voeten komen en met warme voeten weggaan.

 

content image

Sisters workshop 'Verwen jezelf met essentiële oliën

Essentiële oliën worden gewonnen uit de essentie van de stengel of bloem van de plant. Deze oliën hebben helende eigenschappen op fysiek en emotioneel niveau. B.v. pijnbestrijding, emotionele verlichting en ontspanning. In deze workshop geven we informatie over de oliën aan de hand van de olie die jij voor jezelf uitkiest. Vervolgens geef en ontvang je een handmassage met die uitgekozen olie.
Desiree Botterman en Caroline Waanders hebben een grote passie voor essentiële olie. We delen graag de informatie en onze ervaringen met heling met de oliën. Desiree: ik begeleid mensen om weer in hun eigen kracht te komen en te leven wie ze in wezen zijn. Ze weer verbinding te laten maken met hun hart- en zielsverlangen. In mijn begeleiding gebruik ik mijn eigen ervaringen op weg naar bewustzijn, mijn kwaliteiten van helder voelen en weten en ervaar ik de oliën als een waardevolle ondersteuning. Caroline: ik begeleid mensen en organisaties bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling door middel van (team) coaching, healing en reading. Mijn intuïtie en de oliën helpen de stagnaties op te lossen die leven met hart en ziel in de weg staan. Leven en Ondernemen met Hart & Ziel is mijn motto.
https://www.happy2dee.nl/

Effectief communiceren: 

Soms lijkt het in communicatie moeizaam te gaan.
Leer deze te herkennen en krijg handvatten om deze de baas te zijn!
Ik ben Sabina van Heerwaarden: vrouw, liefde, harmonie, moeder en kind!

content image

Deze workshop wordt gegeven door Annette Fehse, Neletta Bouwman en Richa Adegeest. 

Je wilt meer ademruimte ervaren, dichter bij jezelf komen, vitaler in het leven staan ... dat kan met de kracht van de adem. In een workshop van anderhalf uur krijg je een introductie in Transformational Breath (r), een liefdevolle zachte ademmethodiek die je zelfgenezend vermogen op diepgaande wijze aanwakkert. Maximaal 8 deelnemers.

Movimiento Training & Coaching is het bedrijf van Annette Fehse, Coach/ Counselor, ademcoach en -trainer, communicatie- en mindfulnesstrainer. Mijn motto is Plezier in beweging, ik nodig jou graag uit om in beweging te komen en je leven voluit te leven.
https://www.movimiento.nu

Ik ben Neletta Bouwman. Ik geef ademworkshops bij Noord-Straalt samen met twee collega ademcoaches. Naast coach ben ik psychomotorisch therapeut, Pesso psychotherapeut en lichaamsgerichte traumatherapeut. De behandeltrajecten vallen onder de vergoede zorg.

https://www.nelettabouwman.nl/

content image

Vollemaanviering: thema's het hele jaar rond

Al ruim 3 jaar geef ik -Mathilde de Vrieze- volle maanviering op de Zamenhof. Met de maanvieringen geven we aandacht aan de cyclus van het jaar: de groei, bloei, oogst, verval, het stilvallen, een nieuw begin. Steeds met een thema passend bij deze cyclus, voortkomend uit de oude Europese tradities van vóór het christendom. En hoe raakt dat ons eigen ritme? Deze workshop gaan we langs alle thema's van het jaar, de cirkel rond.

Ik ben beeldend kunstenares en zenleraar en heb samen met mijn man een kleine tempel vlakbij het vliegenbos op het Zamenhof-terrein. We zetten ons in om een plek te zijn van beschutting en samenkomen. En ik heb er een heerlijk atelier waar ik ook workshops sumi-e (Japans zenschilderen) geef. 

https://www.dezamenhof.nl/home

content image

Hooggevoeligheid, je emoties als vriend.

In deze workshop gaan we kijken naar emoties, die voor een Hsp'er vaak overweldigend kunnen zijn. Wat willen deze emoties jou vertellen? En hoe kun je ze in je voordeel laten werken.

Ik ben Kim Chow, HSP en Burn-out coach. 
Voor meer info: klik hier 

content image

In je vrouwelijke kracht
In deze workshop nemen we de stadia onder de loep die jouw vrouw-zijn hebben beïnvloed. Je maakt een bewuste overgang van kind naar vrouw en/of wijze vrouw. Zodat je meer in je vrouwelijke kracht kunt staan en de wereld nog meer kunt verrijken met jouw vrouwelijke energie.

Mijn naam is Janine Booij en mijn praktijk heet CoreTouch. Ik ben vitaliteitscoach en regressietherapeut. Mijn missie is om mensen contact te laten maken met hun unieke kern, ze te helpen ballast uit het verleden los te maken, zodat ze krachtiger en vitaler in het leven kunnen staan.

content image

Aroma Freedom Technique - de kracht van geur
Het loslaten van emotionele blokkades door middel van aromatherapie. Je onderbewustzijn beïnvloed 95% van de dag jouw gedrag en beslissingen, terwijl jij in de veronderstelling bent dat je heel rationeel, jouw eigen weg in het leven bepaalt. Wil je vrij komen van ingebakken programmeringsonderdelen (overtuigingen, angsten en beperkende gedachten) waar je last van hebt en waardoor je ontwikkeling en groei geremd wordt? Wist je dat geur hier een belangrijk onderdeel in speelt? Met de werking van etherische oliën en affirmaties kun je deze cellen herprogrammeren.
Ik ben Wiebeke Rondeel. 
Voor meer informatie: klik hier