praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Ontmoet jezelf in intimiteit. 
Een workshop voor vrouwen die weer dichterbij zichzelf willen komen. 

In ieder van ons leeft er een verlangen om emotioneel dichtbij anderen te zijn; om onszelf te openen voor anderen, genegenheid te voelen en te weten dat dat wederzijds is.
We verlangen ernaar en tegelijk is het ook iets waar we bang voor zijn, uit angst om onszelf te openen en misschien wel afgewezen of verlaten te worden.
Het vergt moed om kwetsbaar te zijn, vanuit ons hart te verbinden en onszelf en elkaar echt helemaal toe te laten.
Tijdens deze workshop leer je de intimiteit met jezelf en anderen te verdiepen.
Het gaat over jezelf laten zien en de ander te ontvangen in al onze kwetsbaarheid. Het begint daarbij altijd bij jezelf. Ben je bereid om intiem te zijn met jezelf?
Door te voelen wat er in je leeft, precies zoals het is? Om dat vervolgens in contact te kunnen brengen.


 

Wat kun je verwachten
Tijdens de workshop nemen we de tijd om langzaam te openen in kwetsbaarheid. We doen oefeningen om meer in je lijf je komen en contact te maken met gevoelens en fysieke sensaties, waaronder dans, emotioneel en energetisch lichaamswerk en dyad inquiries (krachtige meditaties in duo’s). Zodat je gevoel kunt krijgen voor wat er bij jou van binnen gebeurt. Daarbij besteden we aandacht aan alle elementen die horen bij intimiteit: gedachten, gevoelens en aanraking. In de middag krijg je een volledige ademsessie (bewust verbonden ademhaling), waarbij je al je ervaringen van de dag kunt integreren.

Voor wie
Voor vrouwen die zich open willen stellen voor intimiteit

Door wie
• Annette Fehse, coach/ counseler, communicatietrainer, ademcoach en -trainer. www.movimiento.nu
• Jantine de Boer, haptotherapeut en ademcoach, docent haptonomie. www.jantinedeboer.nl

Praktische informatie
• Datum: zaterdag 17 september 2022
• Tijd: 12.30 – 17.30 uur (inloop vanaf 12.15 uur). Graag op tijd aanwezig zijn.
• Waar: Noord Straalt, TT Vassumweg 24D (Let op: dit is het pand 2 nummers verder van 24A), in de Spiegelzaal.
• Kosten: 140 euro (incl. BTW). Indien gewenst kan er een factuur gestuurd worden.
- Max 8 deelnemers
• Doe makkelijk zittende kleding aan, neem warme sokken mee (voor de ademsessie), eventueel een opschrijfboekje en een flesje water
• Wij zorgen voor thee, water en wat kleine versnaperingen
• We maken gebruik van een luchtreiniger en we ventileren. Ademwerk blijft echter voor eigen risico. Mocht je verkoudheidsklachten hebben, informeer ons tijdig en doe een test
• Annuleren kan kosteloos tot 2 weken van te voren, het geld wordt dan terug gestort. Tot 1 week van te voren betaal je 50% van de kosten en vanaf 1 week van te voren rekenen we 100%
• Noord Straalt is makkelijk te bereiken vanuit het centrum van Amsterdam met de fiets (pont Ndsm werf), de bus (raadpleeg voor tijden pont en bus OV9292) en de auto (betaald parkeren voor de deur kost 1,40 euro.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Annette Fehse, movimiento.nu@gmail.com of een appje naar 06-54695404. Dan krijg je een tikkie toegestuurd, zodra je betaald hebt ben je verzekerd van je plek.

Vervolg
Deze workshop is de eerste in een serie van drie. De volgende zijn op:
- 29 oktober: Ontmoet jezelf in sensualiteit
- 26 november: Ontmoet jezelf in seksualiteit
Zelfde locatie, zelfde tijdstip. De workshops kunnen afzonderlijk van elkaar gevolgd worden. Kortingsactie: Als je ze alle drie volgt betaal je slechts 375,- euro (incl. BTW) i.p.v. 420,- euro, graag vooraf te betalen.