praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Vier je levensenergie! Vanuit de zachte kracht van vrouwen

Het is tijd om je levensenergie weer te voelen stromen, de zachte kracht en zelfliefde in jezelf aan te wakkeren. Als je hiervan meer wilt ontdekken in jezelf is deze middag voor jou. Het is een moment om weer in contact te komen met je eigen sensualiteit en levenslust.
Vanuit het bekken naar het hart, maken we een reis met de adem, meditatie en visualisatie, met opstelling van de vrouwenlijn, met beweging en met een verrassing.

Kom lekker spelen en ervaren, geef je over. Het mag weer stromen en bruisen in jou!

• Waar: Spiegelzaal, Noord Straalt, TT Vasumweg 24D, Amsterdam Noord (vlakbij de NDSM). Let op: dit is een andere ingang dan 24A!
• Met wie: Annette Fehse en Joyce Tacl
• Hoe laat: Inloop 12.15 uur, start 12.30 uur. Tot 17.30 uur. Graag op tijd aanwezig zijn.
• Kosten: 140,- euro (daarbij inbegrepen een snack, thee en water. Zorg dat je al geluncht hebt).
Aanmelding via: movimiento.nu@gmail.com, daarna sturen we je een tikkie toe.
• Wat mee te nemen: Makkelijk zittende kleding, event. een eigen flesje water en een opschrijfboekje.
• We maken gebruik van een luchtreiniger en we ventileren. Ademwerk blijft echter voor eigen risico. Mocht je verkoudheidsklachten hebben, informeer ons tijdig en doe een test.
• We hebben ruimte voor maximaal 8 deelneemsters, dus geef je tijdig op om verzekerd te zijn van een plek.
• Annuleren kan kosteloos tot 2 weken van te voren, het geld wordt dan terug gestort. Tot 1 week van te voren betaal je 50% van de kosten en vanaf 1 week van te voren rekenen we 100%.
• Noord Straalt is makkelijk te bereiken vanuit het centrum van Amsterdam met de fiets (pont Ndsm werf), de bus (raadpleeg voor tijden pont en bus OV9292) en de auto (betaald parkeren voor de deur kost 1,40 euro en gratis in de wijk erachter (Ataturkstraat)