I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Transformatie spel 

 

Het Transformatiespel is een lichtvoetig krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij je eigen leven en inzicht te krijgen in welke stappen te zetten tot verandering. Het spel ziet eruit als een gewoon gezelschapsspel met speelbord, pionnen, kaartjes en een dobbelsteen. Dit is echter geen spelletje of tijdverdrijf. Het spelen van het Transformatiespel is een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces.

In het Transformatiespel bepalen de spelers van tevoren een doel waarmee ze het spel willen spelen. Vaak is dit een levensvraag waar je inzicht in wil krijgen, maar het kan ook over het bereiken van de gewenste situatie gaan.
Aan het begin wisselen de spelers de doelen met elkaar uit en besteden onder leiding van de spelleider aandacht aan een zo helder mogelijke formulering.
De spelleider stuurt niet, maar ondersteunt en stimuleert.
Op het spelbord bewandelen de spelers het eigen levenspad.
Het spel prikkelt de creativiteit en stimuleert het samen delen.
De directe communicatie en de voortvarende interactie belichten dan het speldoel van vele kanten. Het transformatie spel geeft je inzicht in je leven.
Er is professionele begeleiding door Saskia Themen en Wiebeke Rondeel. Journey therapie en Aroma Freedom Practicioner.
Het spel wordt gespeeld met 1-4 personen.
Datum: 12 november
Tijd: 19:30 uur tot 22:30 uur 
Bijdrage €35,00
https://www.ticketkantoor.nl/shop/transformatie