praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Stress en Burn-out preventie coaching 

Het werkt vaak beter als je het van meerdere kanten bekijkt.


Ons Stresspreventie Team bestaat uit een team van deskundige coaches, stuk voor stuk experts op het gebied van preventie en duurzaam herstel van een burn-out. Met een zorgvuldig samengesteld traject, zorgen we voor het beperken van chronische stressklachten en zo het voorkomen van een burn-out. Met zorg en aandacht kijkt elke coach naar wat er vanuit haar werkveld nodig is.

5 persoonlijke coaching sessies
We gaan aan de slag met je hoofd, hart en lijf. We begeleiden je in 5 persoonlijke coach sessies van een uur, elke week op dezelfde locatie. We laten je begrijpen en ervaren wat voor jou stress en ontspanning is èn bieden praktische tools om jouw stresslevel optimaal te houden. We werken met een combinatie van wetenschappelijke gefundeerde theorie en praktische oefeningen waar je mee aan de slag gaat.

In 5 sessies ‘Leren omgaan met stress is…’
1. luisteren naar je lichaam (Marit van Overschot, lichaamsgericht stresscoach, 3/2)
2. gezond eten en bewegen (Kim Vogel, orthomoleculair therapeut, 10/2)
3. je brein leren kennen (Karlijn Nienaber, psycholoog, 17/2)
4. je grenzen leren ervaren (Nicoline Hendriks, haptonoom, 3/3)
5. beter voor jezelf zorgen (Aurélie Hudig, coach, 10/3)

Tijden elke donderdag in Amsterdam Noord: 13.30/15.00/16.30 – We plannen samen één van deze tijden in. Kun je niet op donderdag? Laat het ons weten, dan kijken we naar andere mogelijkheden.

Inclusief
Twee CSR vragenlijsten, theorie en concrete oefeningen, tussentijdse persoonlijke opdrachten, een telefonisch intake en outtake gesprek. Investering; EUR 495,- voor bedrijven excl. BTW, voor particulieren incl. BTW. De coaching vindt plaats op een sfeervolle locatie in Amsterdam. De sessies zijn op donderdagen, en duren +/- 1 uur.

 

Resultaten
. minder stress
. minder kans op ziekteverzuim en burn-out
. meer positieve gevoelens zoals tevredenheid met het werk
. meer inzicht in persoonlijke ontwikkeling
. een hoger bewustzijn van je persoonlijk leiderschap

Kennismakingsgesprek en aanmelden?
Op zoek naar een preventieve oplossing voor stress en burn-out voor jouw medewerkers of jezelf? Maak gebruik van ons gratis telefonisch kennismakingsgesprek of schrijf je hieronder in. Wij nemen dan contact met je op om je aanmelding te bevestigen en je afspraken in te plannen!

Voor aanmelding klik hier.