content image

Sisters verwendag 14 april 2019

content image

Dit evenement zal langzaam gevuld gaan worden met het programma. 


De Sisters Verwendag is een voedende verwendag vóór en dóór vrouwen.
In vier workshopsrondes delen we onze kennis en passie. Sommige vrouwen geven een workshop of een behandeling, anderen dragen op een andere manier bij aan deze dag. Ieder mens heeft iets te geven, op welke manier dan ook. Of je nu goed kan masseren, een workshop kan geven of de sfeer in de theeruimte wil verzorgen, iedereen draagt bij wat zij het beste kan. Op deze dag delen we kennis en zorg met elkaar.
Iedere workshopgever of behandelaar heeft 1 uur, en tussen alle workshops in zit 1 kwartier (i.v.m. opbouwen en afbreken).

Deze dag is bedoeld voor iedereen die zich identificeert als vrouw en minimaal 16 jaar oud is. We dragen deze dag samen. We verzorgen samen de potluck lunch, en zorgen er aan het eind van de dag voor dat we alles weer netjes achter laten. Met z'n allen maken we er een heerlijke dag van!

Dit is de derde keer dat we deze dag houden. De vorige twee keren heeft een ieders verwachtingen overtroffen.
Wat een liefde, verbinding, zorg en draagkracht!

Na het kopen van je kaartje ontvang je binnen enkele dagen een vragenlijst waarop je in kunt vullen of je een workshop of een behandeling wil aanbieden.
Wij proberen alle lieve aanmeldingen een plekje in het programma aan te bieden. Maar soms is iedereen zo enthousiast dat er te veel aanbiedingen binnen komen.
Je kunt dan via de Goodybag sowieso nog reclame maken voor je werk!

Kom je in het programma te staan, dan maken wij reclame voor jou via Facebook, de website van Noord Straalt, de nieuwsbrief van Noord Straalt én het programma boekje dat op de dag zelf wordt uitgereikt.
Dit doen wij ook voor de mensen die op de reservelijst staan!
Heel veel liefs van het enthousiaste Sisters team!

Datum: 14 april 2019
Tijd: 10:00-18:00
Investering: 25 euro via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/sistersverwendag

content image

Mens durf te spelen!
Trudy Schambergen 

Spelen houdt veel meer in dan je zou denken. Als je speelt improviseer je, je verbindt je met wat in je leeft en dat breng je naar buiten. Je bent in het moment en leert te reageren vanuit je hart. Je kijkt en luistert. Spelen vraagt onbevangenheid en zonder oordeel zijn. En last but not least: PLEZIER!
Al zo'n vijfenveertig jaar is mijn beroep dramadocente, regisseur, actrice, zangeres en clown. Intussen heb ik een breed pakket aan ervaring opgebouwd dat ik graag doorgeef. Adem, stem, improvisatie, authenticiteit. Via spel jezelf vinden en stem en uitdrukking daaraan (durven) geven.

content image

(Voor-) geboorte bewustzijn
Jiska van Kasteel 

Deze workshop laat je kennismaken met de invloed van jouw tijd in de baarmoeder en je geboorte op de rest van jou leven. Welke aller eerst imprints zitten in jouw systeem? Hoe vormen deze jouw karakter?
Rootswork is een praktijk voor babytherapie, zwangerschapsbegeleiding en coaching.
www.rootswork.nl

content image

Workshop kindermassage 
Lottie van Tol 

Weg met Ruis, geeft rust. Met diverse behandelingen, cursussen en workshops word er bij jong en oud rust gecreëerd.
www.wegmetruis.nl

content image

Maak je eigen houvast
Margreet Joosen 

In deze workshop gaan we een eigen houvast maken, in de vorm van een krachtschild, voor jezelf of voor iemand aan wie jij deze houvast wil geven. Er zijn allerlei materialen aanwezig, zoals vilt, wol, stof, hout, kralen, veren, stenen en nog veel meer. Ook liggen er voorbeelden van krachtschilden om jou inspiratie te geven.
Ik maak creaties als een houvast voor een ander! Door te luisteren en voelen krijgt mijn creatie vorm, samen met mijn kennis van de elementen, windrichtingen, materialen, kleuren en mensen. Samenvoegen tot het past. Past voor degene die het ontvangt, voor degene die het geeft en door degene die het maakt.
www.krachtwuuf.nl

content image

Introductie Raindrop Technique
Anneloes Mulder
 

De Raindrop Technique is een massage met het gebruik van essentiële oliën, waarbij je zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel weer in balans gebracht wordt.
Essential Energy is mijn praktijk waarbij ik voornamelijk met Healing Touch en aromatherapie werk. Daarnaast geef ik o.a. de cursus Raindrop Technique.
www.essentialenergy.nl

content image

Maak je eigen smudgeveer
Marieke Mulder 

Maak met uitsluitend natuurlijke materialen je eigen smudgeveer. Deze mooi versierde veer kan je gebruiken bij het smudgen van jezelf of je omgeving doordat je de rook van bijvoorbeeld salie er mee kan verspreiden.
Ik ben Marieke Mulder eigenaresse van Atelier Veer-Kracht. In mijn atelier maak ik sjamanistische voorwerpen zoals dromenvangers, talkingsticks en smudgeveren van uitsluitend natuurlijke materialen. Ook geef ik workshops waarin cursisten vanuit hun eigen energie een krachtvoorwerp maken.
https://www.facebook.com/veerkracht.marieke

content image

Adem je vrij, workshop Transformational Breath
Annette Fehse 
 

Wil je ook meer ademruimte ervaren, dichter bij jezelf komen, in je kracht komen te staan? In deze workshop kun je ervaren wat Transformational Breath (r) voor je kan doen. Het is een zeer krachtige en tegelijkertijd zachte zelfhelende ademmethodiek. We werken met een intentie, die focus geeft aan je sessie.
Ik werk sinds de oprichting bij Noord Straalt met de adem en coach en train inmiddels 8 jaar al vele honderden ensen hierop. Naast Noord Straalt heb ik ook een eigen praktijk aan huis in Amsterdam Noord. En geef ik communicatietrainingen en teamcoaching in bedrijven. Mijn speerpunten: vitaliteit, arbeids- en levensplezier, en mindfulness.
www.movimiento.nu

content image

Liefde en rouw: de hechting als bron
Annelies Randag 
 

In deze workshop gaan we kijken naar de verschillende hechtingsstijlen en hoe deze doorwerken in relaties, de liefde en rouw.
Ik ben Annelies Randag verliesbegeleidster bij Mindsense. Mindsense staat voor mij voor betekenis geven aan verlies en een balans tussen de 'mind' (geest, hoofd) en 'sense' (gevoel, zintuigen). Een verlieservaring kan enorm veel impact hebben, je kunt verdwalen, maar ook (delen van) jezelf weer terugvinden in rouw.
https://www.mindsense.nu

content image

leren loslaten met FasterEFT
Maaike van Pelt 

Met behulp van FasterEFT kun je angsten, onzekerheid, stress, spanning en negatieve lading loslaten. FasterEFT werkt ook ontzettend goed bij PTSS, het doorbreken oude patronen, rouwverwerking en verslaving. In deze workshop laat ik je ervaren wat FasterEFT voor jou kan betekenen en hoe je deze techniek voor jezelf kunt inzetten.
Ik ben Maaike van Pelt en mijn bedrijf heet Boost Body & Mind. Met mijn bedrijf help ik mensen met allerhande stress-gerelateerde klachten. We gaan naar de wortel van het probleem in het onderbewustzijn en lossen daar het probleem op.
www.maaikevanpelt.nl

content image

De kracht van geur 
Wiebeke Rondeel 

Zijn er veranderingen die je wilt in jouw leven maar heb je steeds excuses (vermijd je het), weerstand, uitstelgedrag, zelf sabotage en je snapt niet waarom? Kom dan langs voor een groepssessie (AFT) De Aroma Freedom gebruikt de aroma en kracht van etherische oliën om een verandering teweeg te brengen van negatieve gedachtes, gevoelens en herinneringen naar een positieve instelling zonder dat het stagneert in angst verlamming of twijfel. Snel, simpel en doeltreffend.

Aromatherapie heeft mijn leven veranderd. Ik ben in balans en geniet elke dag weer van het mooie dat de natuur ons geeft.’ Aromatherapie, moeder, spreker, gezondheid, natuur, reizen, verwonderaar, muziek, koken, uitdager, inspirator.
https://oilovertheworld.nl

content image

Yin voor jou 
Frederieke Calkoen 

Bij deze yin yogales gaan we onze spieren ontspannen en verzachten zodat het bindweefsel gestimuleerd wordt en energie gaat stromen.Vlij je neer op een matje en geef je langzaam steeds meer over aan de zwaartekracht, om in de houding te zinken en te verstillen. En dat wat er aanwezig is met zachtheid en compassie te omarmen.
Na bijna 30 jaar lesgeven aan het jonge kind in het basisonderwijs belandde ik in een burn-out. Yin yoga heeft mij geholpen om te voelen en te accepteren dat wat er in mij leeft. Yin sprak mij zo aan dat ik omgeschoold ben tot yinyogadocent. Tevens coach ik mbv yinyoga, mindfulness, compassie en gesprek.
www.yinvoorjou.nl