content image

Reiki & Healing

content image

Ben je uit balans en zoek je naar inzicht en balans in je leven, dan kan reiki je veel bieden. 
Tijdens de behandeling lig je comfortabel op een massagetafel. Mijn handen zullen eerst boven je lichaam gaan om te voelen hoe het met je energie is. 
Daar waar het nodig is zullen mijn handen dan ofwel boven je lichaam ofwel op je lichaam gelegd worden. 
De meeste mensen ervaren warmte en voelen energiestromen. Na de behandeling krijg ik vaak terug te horen dat klachten verminderd zijn of volledig verdwenen zijn. 

De klachten waarvoor mensen bij mij komen zijn uiteenlopend; vermoeidheid, disbalans, emotionele klachten, fysieke pijn, langdurige klachten, onverklaarbare klachten die in het medische circuit niet opgelost konden worden maar wel om verlichting vragen. 
Let wel: dit is geen behandeling ter vervaning van een arts. 

Voor meer informatie: www.perlarosa.nl of mail naar perlarosadanst@gmail.com

content image

Lijd je aan stress, overmatige angsten, slapeloosheid, gebrek aan energie? Worstel je om gewoon door te leven, terwijl je niet meer weet wat gewoon is?

Drs. Nicola Romme (1970) – oprichtster van Atlas Reiki- is gespecialiseerd in het begeleiden van :

  • Mensen die last hebt van een angst- en/of paniekstoornis(sen);
  • Mensen die voorbij willen komen aan diepliggende trauma; waaronder seksueel misbruik
  • Hoogsensitieve ondernemende vrouwen;
  • Mensen die na een life changing moment, zoals kinderen krijgen, verhuis, scheiding, dood, onvervulde kinderwens, ongeluk, misbruik, operatie, ziekte etc weer levenskwaliteit en betekenis zoeken;

Hoe gaat een Atlas Reikibehandeling in zijn werk?

Een sessie bestaat uit ontvangst met thee. De Reiki behandeling met energie-overdracht is liggend op een comfortabele behandelbank. Atlas Reiki wordt vaak gevoeld door middel van warmte, kou, prikkelingen, tintelingen, kleuren zien en/of een rommelende buik. Het is niet te voorspellen welke sensaties er zullen zijn en soms wordt er niets waargenomen wat ook prima is. 
In een nagesprek bespreken we hoe de behandeling was. Je doet alleen je schoenen uit en houdt je kleding aan.

Het verloop van een kuur

Nicola stelt géén diagnose, maar inventariseert je klachten en intenties om veranderingen tijdens het proces van genezing te kunnen vaststellen. Elk facet van de behandeling heeft een specifieke werking.

Resultaat van de behandelingen

Atlas Reiki vergroot je zelfherstellend vermogen en ondersteunt je op krachtige doch zachte en natuurlijke wijze. Atlas Reiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest en brengt balans daar waar deze verstoord is. Door de behandelingen krijg je meer levenskracht, zelfvertrouwen en vitaliteit. Je klachten nemen significant af en zo kun je meer genieten van het leven en beter slapen. Je kunt gemakkelijker om gaan met dingen die je eerder frustreerden. Een Atlas Reikibehandeling is heel prettig, werkt intens ontspannend en – waar nodig – pijnverlagend. Atlas Reiki pakt fysieke, mentale, emotionele en spirituele klachten tegelijkertijd aan en geeft meer levenskwaliteit en steun bij je ontwikkeling. 

Tevreden cliënten over Atlas Reiki

Reiki Master Nicola 

Sinds 2000 heeft Nicola al honderden mensen bijgestaan en duizenden sessies gegeven bij ziekte, ongeluk, verdriet en verlies.

“Reiki is een sterke helende kracht in mijn leven,die ik voor mezelf en mijn gezin ook inzet. Ik breng mijn ervaring, overtuiging en passie voor de mensen die ik behandel en die ik train. Als je er naar uit ziet om je rustig van binnen te voelen, nieuwe aspecten van jezelf te leren kennen en je eigen innerlijke kracht te ontwikkelen, kan ik je bijstaan. Men zegt dat ik uitblink in reikwijdte , dat wil zeggen bereik en diepte van heling – gedegenheid, natuurlijkheid, nuchterheid en toepasbaarheid. Ook ben ik wars van dogma.“

Nicola is volledig gekwalificeerd om Reiki behandelingen en training er in te geven. Het omgaan en leren hanteren van traumatische ervaringen, waaronder seksueel misbruik, verlies door de dood en scheiding, rouwverwerking en sociale fobie heeft ze zelf doorgemaakt.

Atlas Reiki onderwijs ik op een integrale manier. Inzichten verkregen uit mijn priesteressen-zijn in de non dogmatische godinnnenculturen traditie, Seidhr, mystiek, stembevrijding, sjamanisme, ceremonieel vuurloop begeleider zijn, intuïtie, komen samen en maken dat mijn cliënten en cursisten hun authentieke zijn, hun ziel, nu werkelijk de ruimte kunnen gaan geven.

Nicola woont samen met haar vriendin en zoontje in Amsterdam Noord. Ze  is lid van Reiki Wereld Wijd.
Voor meer informatie: atlas reiki

of mail naar info@atlasreiki.nl