Reiki, reading en healing

content image

Ben je uit balans en zoek je naar inzicht en balans in je leven, dan kan reiki je veel bieden. 
Tijdens de behandeling lig je comfortabel op een massagetafel. Mijn handen zullen eerst boven je lichaam gaan om te voelen hoe het met je energie is. 
Daar waar het nodig is zullen mijn handen dan ofwel boven je lichaam ofwel op je lichaam gelegd worden. 
De meeste mensen ervaren warmte en voelen energiestromen. Na de behandeling krijg ik vaak terug te horen dat klachten verminderd zijn of volledig verdwenen zijn. 

De klachten waarvoor mensen bij mij komen zijn uiteenlopend; vermoeidheid, disbalans, emotionele klachten, fysieke pijn, langdurige klachten, onverklaarbare klachten die in het medische circuit niet opgelost konden worden maar wel om verlichting vragen. 
Let wel: dit is geen behandeling ter vervaning van een arts. 

Voor meer informatie: http://www.perlarosa.nl of mail naar perlarosadanst@gmail.com

content image

Al vele kinderen en ouders heb ik kunnen helpen en begeleiden in hun mooie levens processen op verschillende gebieden. 

Reiki werkt met een zachte aanraking en activeert het zelfherstellend vermogen waardoor disbalans tussen ziel, geest en lichaam de ruimte krijgen zich te herstellen. Reiki gaat daarheen waar het nodig is. 

Het is een hele fijne manier om te ontspannen en je zakt dan ook vaak snel weg in een droom toestand waarbij je net niet slaapt. Je kan het vergelijken met een diepe meditatie. 

Zelf ben ik in aanraking gekomen met Reiki na een intense valpartij waarbij mijn linkerkant op slot was gegaan. Het heeft me enorm geholpen mijn lichaam weer in harmonie met zichzelf te krijgen en alle onderliggende emoties te verwerken. Omdat het mij zo goed geholpen heeft en het iets heel natuurlijks is ondersteun ik graag anderen daar waar het nodig is. 

Ik hoop je te zien op de behandelbank zodat je zelf kan ervaren hoe fijn het is.
Voor meer informatie: 
http://julehreiki.nl/

Warme groet, Julèh