praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Aanraken met Aandacht: massage met rebalancingtechnieken
1-daagse workshop

Op deze dag ontdek je de basiselementen uit Rebalancing lichaamswerk. 
In een kleine groep kun je een dag ontdekken hoe het voor je is om met volle aandacht aan te raken en aangeraakt te worden. Je leert diverse Rebalancing uitgangspunten en technieken, die je daarna kunt toepassen bij jezelf en anderen in je dagelijks leven. Je gaat werken met het nek-, schouders- en ruggebied, een plek waar spanning en stress opgeslagen kan zijn. Ervaring met aanraken is niet nodig.

De docent brengt in het programma haar eigen vorm in.
Daarbij kun je naast het aanraken met aandacht, ook denken aan zelfonderzoek, 
meditatie, ademoefeningen, beweging en klank. Laat je verrassen!

Zondag 30 mei 2021
Begeleiding: 
Inge Kraan
Locatie: Amsterdam, Noord Straalt
Kosten: € 99

Opgeven voor deze rebalancing cursusdag kan via
E-mail: IngeKraan@rebalancing.nl
Telefoon: 06 2443 2841
Website: www.ingekraan.nl

Over Inge Kraan: 

Inge heeft een eigen praktijk voor Rebalancing en Ademwerk in Zaandam. Met een grote interesse in wat mensen beweegt, begon zij als antropoloog. Haar nieuwsgierigheid en verlangen naar de innerlijke belevings- en gevoelswereld brachten haar op het pad van Rebalancing en Ademwerk.
Lichaamswerk als ingang, de omarming van dat wat is, niet te hoeven veranderen, ontspannen in wie je werkelijk bent helpen haar vrijer, authentieker en meer ontspannen te leven. Van geleefd worden naar dansen met het leven… dat is wat Rebalancing haar brengt.

Opleidingen die Inge genoten heeft: 
Transformational Breathing, Rebalancing, Voedingsdeskundige, Culturele Antropologie. Diverse Reiki en massage cursussen.

Wat is rebalancing... 
In beeld