praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Pulsing / Dynamische massage
Holistic Pulsen, pulsing, ontspanningsmassage, bijscholing massage, nascholing massage

Pulsing of Dynamische Massage, is de ontspanningsvariant van Holistic Pulsing. Je kunt in twee dagen een mooie pulsing massage leren. Het is een diep ontspannende massage op tafel waarbij de kleding niet uit hoeft. Dat kan de drempel om naar een masseur te gaan voor sommige mensen aanzienlijk verlagen. Pulsing is uitstekend te combineren met massagetechnieken die je al gewend bent, zoals ontspannende oliemassage (waarbij de kleding uiteraard wel uit gaat).

Pulsing is een vloeiende aaneenschakeling van subtiel zacht tot stevige ritmisch uitgevoerde trekkende, rollende, schuddende, wiegende en verende bewegingen van het lichaam. Hierbij wordt een golfbeweging veroorzaakt in het hele lichaam. De energie in het lichaam gaat letterlijk weer stromen. Het heeft een diepe ontspannende werking op lichaam en geest. Gewrichten en spieren voelen nadien soepeler.

Informatie: 

Aanmelden: http://www.dynamische-massage.nl/