Sinds 3 maart zijn onze therapeuten met contactberoepen weer aan het werk!
I.v.m. de Corona-maatregelen zijn sommige activiteiten online of vinden plaats met minder deelnemers. Check vooraf met uw therapeut of docent.

BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

InterX pijnbestrijding

InterX pijnbestrijding is een vorm van neurostimulatie om pijn te verlichten en om fysieke klachten blijvend op te lossen.

InterX kan helpen bij vrijwel alle chronische of acute aandoeningen die gepaard gaan met pijn, ontsteking of extreme vermoeidheid. Denk daarbij aan chronische pijn, reuma, artritis, de ziekte van Bechterew, fibromyalgie, fibrositis, chronische myofasciale pijn, ontstekingen van spieren, slijmbeurzen of pezen, M.E., carpaal tunnelsyndroom, rugpijn, ischias, whiplash, M.S., epilepsie, R.S.I.-klachten, darmklachten, burn-out, depressie, kaakholte- of voorhoofdsholteontsteking, trage wondgenezing, doorbloedingsstoornis, posttraumatische dystrofie, (sport)blessures, eczeem, psoriasis, hoofdpijn, migraine, vermoeidheidsklachten, menstruatieklachten, enz..

InterX therapie is in Nederland nog nauwelijks bekend. Terwijl het in de VS en Engeland al jaren in de reguliere geneeskunde en de topsport wordt toegepast. Dit is geen alternatieve therapie maar een medisch verantwoorde en bewezen effectieve methode van pijnbestrijding met verbluffende resultaten. De werking is gebaseerd op het aanzetten van het natuurlijke zelfherstellende vermogen van het lichaam.

Heb jij acute of chronische (pijn)klachten? Vraag bij Massage Landsmeer om InterX-therapie. Er zijn geen nadelige werkingen bekend. Kosten €40,- per behandeling van een uur. Bij chronische klachten zijn meestal 6 tot 10 behandelingen nodig. Bij acute klachten veel minder. 

Eric Tielemans, tel. 06 4972 0386.

Zie ook InterX pijnbestrijding bij Massage Landsmeer  en  InterX Benelux