praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Haptotherapie
Sigrid Weitenberg
 

Haptotherapie gaat over het herstellen van de balans tussen voelen en denken, tussen lichaam en geest. Deze balans is niet vanzelfsprekend: soms weten we niet wat we voelen, lopen we vast, blijven we maar piekeren, voelen we juist te veel of ervaren we vooral stress en onrust. Soms willen we meer van onszelf laten zien en weten we niet goed hoe. Of blijven (relatie)problemen maar terugkeren.
Soms hebben we weinig energie en verlangen we naar meer vitaliteit.

Als haptotherapeut bied ik ondersteuning bij deze en meer vragen. Met hulp van oefeningen, (gevoels)ervaringen en gesprekken gaan we samen aan de slag met datgene wat speelt bij jou.

Mijn naam is Sigrid Weitenberg. Ik heb de opleiding voor haptotherapeut gevolgd aan de Academie voor Haptonomie in Doorn.
Ik heb mijn eigen praktijk voor Haptotherapie opgezet vanuit Noord Straalt en hier voel ik me thuis. Ik ontvang vol enthousiasme en met liefde cliënten op deze fijne plek. Naast mijn werk als haptotherapeut ben ik sinds 2007 werkzaam als coach bij de gemeente Amsterdam.

Sinds 2013 woon ik met veel plezier met mijn man en 3 kinderen in Amsterdam Noord. Ik geniet van hardlopen door Waterland, fietsen door Amsterdam en reizen met mijn gezin.

Heb je interesse en wil je een sessie bij me volgen, neem dan contact met me op. 
Ook als je wilt overleggen of haptotherapie iets voor je is kun je me bellen of mailen. Zie mijn website!

Tot ziens bij Noord Straalt!

Sigrid Weitenberg
06 4470 8093
levenmetgevoel.nl