content image
content image

Ivm COVID-19 corona virus komen de meeste diensten en activiteiten op de locatie van Noord Straalt te vervallen. Check uw afspraak svp vooraf met uw therapeut of docent.

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

This phantom sticky
content image

AFT voor professionals 

 

Aroma Freedom Technique voor professionals

Ben jij een coach of therapeut die een extra tool kan gebruiken? Met de Aroma Freedom Technique kun je heel makkelijk cliënten begeleiden naar een vrijer leven.
Het AFT is een stap voor stap proces om negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen die je belemmeren om je doelen en dromen te verwezenlijken te herkennen en los te laten.

Wat het gebruik van etherische olie zo uniek maakt is dat ze de mogelijkheid hebben om de hersenschors te omzeilen ook wel het ratio. Hierdoor geeft het ons meteen toegang tot onze gevoelens en gaat verder dan het intellectuele rijk. De Aroma Freedom Technique is een zelfhulptool die je kunt gebruiken als je stilstand ervaart in je persoonlijke en/of zakelijke leven.
Deze avond is een introductie zodat je zelf kunt ervaren wat het voor je kan betekenen.
Datum: 15 oktober
Tijd: 19:30 uur tot 21:30 uur 
Bijdrage €35,00 te koop via deze link