content image
content image

Ivm COVID-19 corona virus komen de meeste diensten en activiteiten op de locatie van Noord Straalt te vervallen. Check uw afspraak svp vooraf met uw therapeut of docent.

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

This phantom sticky
content image

1-Daagse Cursus Raindrop Massage Technique in Amsterdam Noord

Raindrop Technique is een massage met het gebruik van essentiële oliën van Young Living, waarbij je zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel weer in balans gebracht wordt.

Doordat deze oliën van zeer hoge therapeutische kwaliteit zijn, ruiken ze niet alleen lekker, maar hebben effect op alle systemen en stelsels in ons lichaam. Bijvoorbeeld hormoonstelsel, circulatiesysteem, spijsverteringssysteem en luchtwegen. Doordat je lichaam in balans gebracht wordt werkt het zelfhelend vermogen en afweersysteem optimaal. Waardoor de bron van vele klachten aangepakt wordt en symptomen verdwijnen.

Tijdens de cursus krijgt je informatie en achtergrond over de gebruikte oliën en technieken waarna je het geleerde meteen in praktijk gaat brengen. Tijdens het praktijkgedeelte geef en ontvang je een behandeling, zodat je het ook zelf kunt toepassen en ervaren.

 

Docent Anneloes Mulder: "Ik heb zelf de Raindrop Technique geleerd bij Susan Neary. Zij is een door Young Living gecertificeerde trainer. Susan heeft de techniek geleerd bij dr. David Steward, die nauw samengewerkt heeft met Gary bij het ontwikkelen van de Raindrop Technique. Dichter bij de bron kun je dus niet zitten".

Heb je zelf de Young Living oliën van de Raindrop Kit? Dan zijn de kosten voor de cursus 150 euro. Dit is inclusief een handleiding in het Nederlands en een certificaat van deelname. Ook voor koffie/thee met wat lekkers wordt gezorgd. De lunch graag zelf meenemen.
Heb je de oliën niet, dan kun je voor 25 euro extra mijn oliën gebruiken, of je koopt meteen de complete kit (met een waarde van 212 euro) voor 175 euro extra.

Op deze locatie geldt een minimum aantal van 6 en maximaal 10 deelnemers.

Je kunt je aanmelden en betalen via deze link: tickets.
Graag bij het aanmelden opgeven welke datum/locatie je de cursus wilt volgen, of je eventueel mijn oliën wilt gebruiken en of je een massagetafel mee kunt nemen. Bij Noord Straalt hebben we de mogelijkheid om de massagetafels daar te gebruiken.

Datum bij Noord Straalt: 26 april 2020
Tijd: 9:00-17:30 

Heb je vragen dan kun je altijd contact met Anneloes opnemen via: deze link