content image

Noord Straalt in Amsterdam-Noord is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Wil je op de hoogte gehouden worden van ons programma? Klik dan hier

This phantom sticky

1-Daagse Cursus Raindrop Massage Technique 

content image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raindrop Technique is een massage met het gebruik van essentiële oliën van Young Living, waarbij je zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel weer in balans gebracht wordt.

Doordat deze oliën van zeer hoge therapeutische kwaliteit zijn, ruiken ze niet alleen lekker, maar hebben effect op alle systemen en stelsels in ons lichaam. Bijvoorbeeld hormoonstelsel, circulatiesysteem, spijsverteringssysteem en luchtwegen. Doordat je lichaam in balans gebracht wordt werkt het zelfhelend vermogen en afweersysteem optimaal. Waardoor de bron van vele klachten aangepakt wordt en symptomen verdwijnen.

Tijdens de cursus krijgt je informatie en achtergrond over de gebruikte oliën en technieken waarna je het geleerde meteen in praktijk gaat brengen. Tijdens het praktijk gedeelte geef je en ontvang je een behandeling, zodat je het ook zelf kan ervaren.

Ik heb zelf de Raindrop Technique geleerd bij Susan Neary. Zij is een door Young Living gecertificeerde trainer. Susan heeft de techniek geleerd bij dr. David Steward, die nauw samengewerkt heeft met Gary bij het ontwikkelen van de Raindrop Technique. Dichter bij de bron kan je dus niet zitten.

Heb je zelf de Young Living oliën van de Raindrop Kit? Dan zijn de kosten voor de cursus 125 euro. Dit is inclusief een handout in het Nederlands en een certificaat van deelname. Ook voor koffie/thee met wat lekkers wordt gezorgd. Lunch kun je in het gebouw nuttigen van een lopend buffet of een kop soep met 2 broodjes (Voor 7 euro).
Heb je de oliën niet, dan kan je voor 25 euro extra mijn oliën gebruiken, of je koopt meteen de complete kit t.w.v. 200 euro voor 175 euro extra.

Je kan je aanmelden en betalen via de link bij tickets.
Graag met het aanmelden opgeven welke datum/locatie je de cursus wilt volgen, of je mijn oliën wilt gebruiken, of zelf hebt en of je een massagetafel mee kunt nemen.

Heb je vragen dan kan je altijd contact met me opnemen.

Datum: 16 juni 2019 
Tijd: 9:30- 17:30 uur
Tickets: hier