praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Ontspannende en bevrijdende stemworkshop. Kom met mantrazingen, stem- en ademoefeningen, mediatie en stembevrijding meer in contact met de bron in jezelf. 

Zingen als zachte kracht. "Sorry hoor, nu sta ik al weer te huilen", zeggen mijn leerlingen soms als ze een stembevrijdingssessie doen, of een lied zingen dat ze raakt. Alsof het een zwakte is waar je voor moet schamen. "Dank je wel", zeg ik dan. Want ik vind het juist getuigen van moed als je je verdriet of boosheid durft te delen. Zingen kan heel kwetsbaar voelen. Het is spannend om jezelf te laten horen en het vraagt om lef.

Door jezelf voluit te laten klinken precies zoals je op dat moment bent, leer je om jezelf te laten horen in de wereld. De stem is een poort naar een diepere verbinding met jezelf. Door te zingen bevrijd je jezelf van emotionele blokkades en breng je vastgeroeste mentale patronen in beweging. Daarnaast kom je door mantra's zingen in contact met de stilte en de bron in jezelf, waardoor prikkels minder hard binnen komen.

In de workshop 'Zing je hoofd leeg' op zondagochtenden 2 oktober en 27 november gaan we dit samen ervaren.
Wil je meer informatie of meedoen stuur dan een mailtje naar Info@nynkadelcour.nl of kijk eerst hier.