Ivm de coronamaatregelen komen een aantal activiteiten op de locatie van Noord Straalt te vervallen. Contactberoepen werken wel weer sinds 11 mei.

EN BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD. 

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Volledig Vrij presenteren
Volledig vrij presenteren is mogelijk, ook voor jou. 

 

Sara zorgt ervoor dat jij vrij en vol vertrouwen voor groepen staat. 
Tijdens een presentatietraining, 1-op-1 coaching of incompany presentatietraining van Sara traint leer je om voor een groep een goed gestructureerd verhaal te vertellen met een heldere kernboodschap.

 

Geboren in een woongroep, grootgebracht door een krachtige feministische moeder en een zorgzame vader combineert Sara een mild karakter met een stevige idealistische inslag. In een veilige sfeer nodigt ze jou uit om de noodzaak tot spreken te voelen en een krachtige presentatie neer te zetten.

Het vertellen van jouw verhaal of jouw missie is namelijk waardevol én, zodra jij er minder gestresst van raakt, ook heel leuk! Wil jij investeren in jezelf? Ben je bereid om uit je comfortzone te stappen? Wil je voor eens en voor altijd jezelf toestaan plek in te nemen? Dan ben je bij Sara traint aan het juiste adres.

 

"Ja, ik ben..."

Sara Bruinsma

tel. 0624229888

Sara traint op INSTA

Sara op LinkedIn

Website Sara Traint

Sara traint op Facebook