praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Van keurslijf naar masseurslijf
Uit je Keurslijf in je Masseurslijf

Bijscholing voor beroepsmasseurs
 
Ken je dat? Je staat lekker te masseren. Maar je schouders gaan zeer doen. Of je handen worden moe. Je nek wordt stijf. Of je duimen geven het op! Je staat met samengeknepen billen. Of je denkt na drie massages: 'Oef, nog een paar te gaan!'
 
Verkeerde werkhouding
Heel veel masseurs hebben in de loop der jaren een verkeerde werkhouding aangenomen, zonder dat ze zich daar erg bewust van zijn. Opgetrokken schouders, holle of bolle ruggen, een starre, stijve werkhouding. Soms ligt daar een zekere nonchalance aan ten grondslag. Soms wil een masseur zijn cliënten zó goed van dienst zijn, dat hij of zij zich tot het uiterste inzet. En in andere gevallen heeft de masseur in kwestie juist zoveel spierkracht in huis, dat het niet nodig lijkt om op werkhouding te letten. Hoe dan ook, vroeg of laat ontstaan er klachtjes of klachten. En dat kun je vóór zijn!
 
Observeren, feedback en doen
Deze een-op-een-workshop is er op gericht om jou uit je vertrouwde, verkeerde Keurslijf in een fijn Masseurslijf te helpen. Randvoorwaarde is dat je een behandeling op een massagetafel geeft. Je leert aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden hoe jouw werkhouding letterlijk en/of figuurlijk anders kan. Iedere deelnemer geeft een behandeling zoals hij of zij dat normaal ook doet, met zijn of haar eigen technieken. Je wordt geobserveerd door mijzelf en de andere deelnemers en je krijgt daarop feedback. Bovendien leer je om je eigen werkhouding te observeren, en je eigen lijf waar te nemen en te corrigeren terwijl je aan het werk bent.
 
Accreditatie
Deze workshop is geaccrediteerd via KTNO (K9168) en daarmee voor BATC en NVST en mogelijk ook VBAG en LVNG (vraag dit na bij de beroepsvereniging).
 
Praktische informatie:
Docent: Koert Sondorp van Rustpunt Massages.
Duur: een hele dag van 10:00-17:00 uur
Meer informatie over deze privéles is te vinden op www.rustpuntmassages.nl
 
Rustpunt Massages
Koert Sondorp
Telefoon: 06 232 777 62
E-mail: cursus@rustpuntmassages.nl
 
Door je op te geven voor deze privé-workshop, ga je accoord met de Algemene Voorwaarden van Rustpunt Massages.
Ook te boeken als in company training.