content image

Thaise Yogamassage

content image

Traditionele Thaise Yogamassage

Ervaar nu zelf de ontspannende, helende en vitaliserende werking  van de Traditionele Thaise massage. De in mijn ogen meest complete massage vorm die er bestaat.

Traditionele Thaise massage gaat verder dan alleen massage. Het is van oudsher een geneeskunst die word toegepast om vele kwalen te verhelpen en bevordert de gezondheid en welzijn van de ontvanger.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van acupressuur, massage-technieken en uit de yoga gerelateerde strekkingen.  Ik werk hierbij op je ‘energie-lichaam’ waarmee ik de Qi-stroom beïnvloed. Ik geef je lichaam hiermee een aanzet om de natuurlijke balans te herstellen.

De Thaise Massage wordt op dynamische wijze aan de ontvanger gegeven door de kleding heen. Deze dynamische flow heeft een versterkende ontspannende werking. Bij het masseren gebruik ik mijn handen, duimen, onderarm, elleboog, voeten en knieën. Traditiegetrouw geef ik de massage zonder olie, door de kleding heen, op een Thaise mat.

Alhoewel Thaise massage behoorlijk stevig kan aanvoelen, zul je merken dat je er ten allen tijden in kunt blijven ontspannen. Ik luister nauw naar wat je lichaam mij verteld en stem daar de druk op af. Daarbij masseer ik, zoals ik zelf ook graag gemasseerd wil worden; vanuit liefdevolle aandacht en respect.

Voor meer informatie nodig ik je uit om mijn website te bekijken: www.QualiQi.com.

Wil je graag een afspraak maken of meer informatie krijgen, dit kan het beste per email naar: myung@qualiqi.com. Bellen kan ook, naar:
06 2415 2070. Graag een bericht achterlaten, bij geen gehoor.

Op dinsdagmiddag houd ik mijn praktijk bij Noord Straalt.

Graag tot ziens!