content image

Tesla Metamorphosis een introductie

content image

Gratis introductieavond Tesla Metamorphosis

Anya Petrovic, internationaal erkend healer, lerares en auteur, oprichter van Tesla Metamorphosis®, geeft een presentatie met een live demonstratie van een healing. Deelnemers krijgen de gelegenheid om de geweldige frequenties te ervaren en te leren hoe je ook, met het oog op healing, de kracht van de legendarische uitvinder Nikola Tesla kunt omarmen.
Tesla Metamorphosis® heeft grote aantrekkingskracht onder wetenschappers door nieuwe verschijnselen die evident zijn (zoals licht rond sommige cliënten, lichtballen op het podium die in de richting van Anya bewegen en kleuren op de wanden in de 
ruimtes waar seminars werden gehouden, allemaal zichtbaar voor het blote oog). Anya heeft verschillende presentaties gegeven, o.a. op de Internationale Tesla Science Conference in Philadelphia, Nikola Tesla Congres in Belgrado en op de British Columbia University in Canada.

De Tesla Golven zijn uniek voor deze methode. Cliënten vertellen dat ze zijn genezen van ziekten die worden beschouwd als ongeneeslijk door de reguliere geneeskunde, zelfs vervormingen van de wervelkolom. Dit gebeurt meestal na slechts drie sessies.
De kracht van Tesla Metamorphosis® is dat het zich - naast de healing energie - verbindt met hogere intelligente trillingen van informatie en licht die ons DNA beïnvloeden en de frequentie van het menselijk bewustzijn verhogen. Tesla Golven stelt alle leerlingen in staat om in contact te komen met cliënten op het niveau van de bewuste, onderbewuste en integratieve geest.

Informatie bij: 
• Anna 06 1448 5836 • Edvard 06 2430 1850
Seminars in Amsterdam vanaf 1 juni 2018, gegeven in het Engels.
www.teslametamorphosis.com


Anya Petrovic, internationally recognised teacher, healer and author, the founder of Tesla Metamorphosis® will give a presentation with live demonstration of healing. Participants will have an opportunity to experience these amazing frequencies and to learn how they too, for the purpose of healing, can harness the power that legendary inventor Nikola Tesla worked with.
Tesla Metamorphosis® attracts great interest among scientists because new phenomena are evident (like light around some clients, balls of light moving on the stage toward Anya and colours on the wall of the hall where seminars were being held, all visible 
to naked eye)

Datum:     29 mei
Tijd:           20:00-22:00
Plaats:      Noord Straalt