praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Schoonheidssalon Lemans 

Schoonheidssalon Lemans geeft diverse behandelingen voor gezicht en lichaam. Bernadet: ‘Ik werk uitsluitend met producten van Bergman. Deze zijn voor 90% plantaardig, parabene en parfumvrij, dat is vooral prettig voor mensen die allergisch zijn. Bovendien zorgt het echt voor huidverbetering’.

 

Er zit betaglucan in. Dat werkt vochtbehandelend, anti-aging en geeft huidverbetering. Een andere specialiteit van Bernadet zijn de massages. ‘Deze zijn verwerkt in mijn behandelingen’, zegt Bernadet. ‘De drukpuntmassage, gebaseerd op shiatsu, is een massage diep in de huid. Deze zorgt voor een goede doorbloeding.Ook geef ik Reiki om goede energie door te geven. Maar waar het vooral om gaat is dat mensen bij mij zich helemaal op hun gemak voelen. Je bent tenslotte hier om je huid eens lekker te laten verwennen. Het is een uurtje voor jezelf. Ik laat ze eigenlijk een uurtje op vakantie gaan. Zo moet het voelen.’

Bernadet zal niet zomaar de behandeling beginnen bij iemand die nieuw in de salon komt. ‘Eerst voel ik uitgebreid hoe de huid in elkaar zit. Dan vraag ik nog wat dingen over de leefstijl, of iemand rookt bijvoorbeeld. Dat zijn allemaal factoren die van invloed op de huid zijn. Eventueel kan ik hier nog wat adviezen over geven. Daarna wordt de huid helemaal gereinigd. Vervolgens, afhankelijk van de behandeling, wordt een scrub en een masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een schouder-nek massage. Na de behandeling krijgen de klanten een gratis advies over de trends op het gebied van make-up.

Er is bij schoonheidssalon Lemans keuze uit een "youth perfection" treatment. Deze is ter kennismaking van de behandeling en het product.  Maar ook een "express treatment", een "gentlemen treatment" of een hele "uitgebreide metamorphose" of "supreme treatment." Ook voor klanten met een acnéhuid is er een speciale behandeling in de salon. ‘Om de huid goed te onderhouden is het verstandig om eens in de vijf tot zes weken een bezoek aan de schoonheidssalon te brengen.

En wie alleen bijvoorbeeld de wenkbrauwen wil epileren is ook van harte welkom. Daar hoeft geen afspraak voor gemaakt te worden. Gewoon even bellen; tussen behandelingen heb ik vaak wel even tijd. Voor de behandeling moet wel een afspraak gemaakt worden.

Voor een afspraak bel: 06-28724665 of plan een afspraak in via deze link