praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Sandy Pieters

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Sandy Pieters.
Begin 2018 rondde ik mijn opleiding psychologie af en ik ben naast mijn interesse voor het menselijk brein ook altijd nieuwsgierig geweest naar de connectie tussen de body en de mind. Zo ben ik niet veel later op het pad van de holistische massagetherapie gekomen en voel me hierin erg op mijn plek. 
Ik ben overtuigd van de balans en wisselwerking tussen de body&mind en vind het heel bijzonder om hier tijdens massagesessies op in te gaan.

Vorig jaar heb ik aan de Akademie voor Massage & Beweging mijn diploma voor de holistische ontspanningsmassage behaald en inmiddels zit ik in het tweede jaar voor de opleiding tot therapeut.

In mijn massages benader ik je op een ontspannen, persoonlijke en rustige manier en zal ik altijd in overleg met jou bespreken wat er nodig is tijdens de sessie.

Binnenkort gaat mijn website: www.holistichandsmassage.nl live maar schroom niet om mij per mail/telefonisch te benaderen.

Liefs, Sandy