content image
content image

Ivm COVID-19 corona virus komen de meeste diensten en activiteiten op de locatie van Noord Straalt te vervallen. Check uw afspraak svp vooraf met uw therapeut of docent.

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

This phantom sticky

Relatie APK Let love shine 

content image

We investeren in het onderhoud van onze huizen en auto’s. We zorgen voor ons lijf door goede voeding en sporten, maar hoe doen we dat eigenlijk met relaties? Vaak hebben we het beeld dat we dat allemaal ‘gewoon maar moeten kunnen’. Maar als we om ons heen kijken zien we dat een fijne verbonden relatie helemaal niet zo vanzelfsprekend is.


LET LOVE SHINE
Let Love Shine! is een dag waarin je weer even de tijd neemt voor elkaar. Een dag om elkaar opnieuw te leren kennen en weer verliefd te worden. Deze dag gaan we kijken naar wat er zo leuk is aan jullie, maar ook naar wat jullie kan helpen om het komende jaar (en daarna) ingesleten patronen en gewoontes op een andere manier aan te pakken en zo dicht bij elkaar te blijven. Juist ook als je elkaar tegenkomt in de hectiek van het leven. Het is een dag vol plezier, inspiratie, echtheid en verbinding.

Aan het einde van de dag loop je naar buiten met stralende ogen, vertrouwen in jullie relatie, inzicht in hoe jullie het samen doen en direct toepasbare tools.

INFO

De relatie APK vindt plaats op 8 februari 2020 van 9.30 - 17.30 uur bij Noord Straalt. Met Bregje Jonkhart en Heidy Pirrelli.

Omdat dit gaat om een pilot die we met aandacht willen doen is er beperkt ruimte, dus wees er snel bij. Nieuwsgierig? Meer informatie is te vinden op www.jonkhartenziel.nl. Tot dan!