content image

Relatie- en gezinstherapie

content image

Relatie- en gezinstherapie & psycho sociale hulp

Mijn naam is Selma Wouters en ik ben werkzaam als relatie- en gezinstherapeut  (systeemtherapeut) bij Noord Straalt.

Mensen leven in verbinding met elkaar en ik vind het belangrijk om aandacht te hebben voor de relatie die mensen hebben met zichzelf, de ander en met spiritualiteit.

Ik werk sinds 15 jaar met veel betrokkenheid en enthousiasme met gezinnen. Mijn kracht ligt in helderheid krijgen in de dynamiek tussen mensen en zorgen voor meer verbondenheid met elkaar. Naast mijn werkzaamheden als systeemtherapeut op een deeltijdafdeling met jong volwassenen heb ik de behoefte om me mijn eigen praktijk te laten groeien, me te verbinden en te laten inspireren door andere behandelaren en vond deze fijne plek bij Noord Straalt!

Wat kan ik voor jou betekenen?

  • Voel jij je wel eens overbelast in je gezin met jonge kinderen?
  • Heb je ruzie met je partner of kinderen?
  • Is er verwijdering ontstaan binnen jouw gezin?


En wil je:

  • Meer inzicht krijgen en energie halen uit jouw relatie?
  • Met jouw gezin meer verbondenheid voelen met elkaar?
  • In contact blijven met jouw puberende zoon?
  • Meer inzicht krijgen jezelf en de relaties met mensen om je heen?

Ik wil graag samen met jou onderzoeken wat jij belangrijk vindt en we welke wensen en verlangens er zijn tot verandering. In de relatie- en  gezinstherapie is er ruimte voor de zorgen die er spelen en wisselen we uit hoe er over elkaar gedacht wordt, wat zijn de verwachtingen en behoeften en hoe elkaars gedrag te begrijpen. Tevens is er ook ruimte voor positieve verhalen van jullie en streven  we ernaar om jullie als weer in je kracht te zetten zodat er meer ruimte komt om met elkaar te genieten.

Tevens heb ik veel ervaring in het werken met jonge gezinnen. Het krijgen van een baby of de zorg voor jonge kinderen maakt dat je balans verstoord kan raken. Een grote verantwoordelijkheid en verandering in relatie (van partners naar ouderschap) kan stress en oververmoeidheid met zich meebrengen. Ik richt me op de interactie tussen jou en je kindje en op jullie als partners onderling zodat er meer ruimte kan ontstaan voor ontspanning en rust in het contact met elkaar.

Neem vrijblijvend contact met me op om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Je kan mij bereiken op T: 06 1180 4394 of  E: info@selmawouters.nl

Voor meer informatie: www.selmawouters.nl