praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Reis door de chakra's - Start 16 februari

Stromen jouw chakra's optimaal? Een chakra is een energiecentrum, we hebben er meerdere op, in en om ons lichaam. Als zo'n energiewiel te wijd open staat, kunnen we energie verliezen. Als het te gesloten is, kan het zijn dat onze energie niet goed doorstroomt. De centra geven ons informatie over hoe onze energie stroomt op bepaalde gebieden en we kunnen ook kijken hoe het komt als het centrum wat meer open of juist meer gesloten is. In de cursus Reis door de Chakra's die Janine Booij geeft bij Noord Straalt, ga je onder meer met visualisaties 'op reis' langs een aantal basischakra's om de bijbehorende thema's te onderzoeken. In het kort:
Chakra 1: wortelchakra. Staat voor basis, vertrouwen, gronding, veiligheid.
Chakra 2: sacraal chakra. Staat voor emoties, relaties, seksualiteit en creativiteit.
Chakra 3: navelchakra of zonnevlecht. Staat voor zelfwaardering, eigenwaarde en jezelf kunnen manifesteren in de wereld. Macht en kracht.
Chakra 4: hartchakra. Staat voor liefde, vertrouwen en vriendelijkheid naar jezelf en anderen.
Chakra 5: keelchakra. Staat voor jezelf kunnen uiten en tot uitdrukking brengen.
Chakra 6: voorhoofdchakra, ook wel het 'derde oog' genoemd. Staat voor intuïtie.
Chakra 7: kruinchakra, je verbinding met het 'hogere', het goddelijke.
Bijeenkomst 8: we lopen de verschillende chakra's nog eens langs en kijken naar de onderlinge samenhang; hoe werken ze samen en wat kunnen we doen om de energie optimaal te laten stromen?

In 8 bijeenkomsten maken we een reis naar 7 belangrijke energiecentra in ons lichaam en we kijken naar de onderlinge verhouding/doorstroming. We werken met visualisaties, opstellingen en oefeningen om de chakra's te onderzoeken en op een goede manier te laten stromen.
Wat zit er in de weg om voluit te stromen? Of wat zorgt ervoor dat je vanuit een chakra energie verliest of jezelf kwijtraakt? We onderzoeken de thema's die horen bij de chakra's en wat je daarin nog te doen, te leren of te verwerken hebt.
We onderzoeken welk deel van jou je kracht kan geven en welk deel van jou wellicht aandacht nodig heeft om het betreffende chakra op voor jou optimale wijze te laten stromen.
Start: 16 februari 2023. Klik voor meer informatie op deze link: Janine Booij www.coretouch.nl