I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Reiki 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reiki II is een waardevolle verdieping op de Reiki I cursus. Deze cursus maakt je afstemming met Reiki sterker en geeft meer zicht op jouw eigen patronen. We gaan dieper in op de helingsceremonies en rituelen zoals ze dat in Japan doen

Je leert drie symbolen: hoe je ze moet tekenen, hoe je ze kunt gebruiken en hoe ze werken. Hierdoor kun je met Reiki gerichter aan de oorzaak van een klacht werken. Met het eerste symbool kun je Reiki concentreren, waardoor het krachtiger wordt. Met het tweede symbool leer je hoe je pijnlijke emoties, oude trauma’s en vastgelopen denkpatronen kunt transformeren. Met het derde symbool leer je hoe je Reiki op afstand kunt sturen.

De Reiki 2 cursus bestaat uit 3 dagdelen: 1 hele dag en na een maand een dagdeel of avond. Na 3 weken ga je met mij het sturen van Reiki op afstand beoefenen.

Omdat je na deze cursus zoveel verschillende mogelijkheden tot helen hebt gekregen, is de ervaring dat je een jaar werken en oefenen nodig hebt voordat je Reiki 3 kunt gaan doen. Als je verder wilt gaan met Reiki kun je meedoen met de verdiepingsavonden en de verdiepingsdagen. Dit is een goede voorbereiding op Reiki 3.

AANMELDEN & INFO
Datum: 19 januari 2019
Tijd: 10.00 – 17.30/19.00 (ontvangst vanaf (9:45)
Locatie: Noord Straalt tt Vasumweg 24A
Kosten: € 250,-* (dit is inclusief de terugkomdag, een afstandsbehandeling + coaching van Kyra, certificaat, de cursusmap, koffie, thee en fruit)
Aantal cursisten: maximaal 8 personen
Aanmelden: via het Contactformulier of stuur een mailtje naar info@zensaties.nl* bij minder dan 4 personen zijn de kosten €350,- p.p. Een privecursus is €400,-
>> Lees ook: Spelen met de kracht van Reiki 2

REIKI VERDIEPINGS- EN OEFENAVONDEN
Wil je verder gaan met Reiki? Dan kun je meedoen met de Reiki oefenavonden of de Reiki verdiepingssessies. Dit is een goede voorbereiding op Reiki III.

Heb je een vraag of wil je meer weten?
Stuur dan even een bericht via het Contactformulier of stuur een mailtje naar info@zensaties.nl