Psycho Motorische Therapie

content image

Laat ik me even voorstellen: Ik ben Mirjam Sigling (1958)

 

Binnen “Noord Straalt” werk ik twee middagen per week (maandag en woensdag) als PsychoMotorisch Therapeut, gespecialiseerd in (vroegkinderlijk) Trauma, Stress en Mindfulness. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied.

 

*Het is mijn missie om mensen te begeleiden in zelfonderzoek en   bewustwording van datgene wat hun verhindert om onbezorgd en ontspannen te leven vanuit hun Ware Natuur die liefde is.

*Verwerven van inzicht in stress veroorzakende patronen van denken, voelen en handelen, biedt de mogelijkheid om andere keuzes te gaan maken.

*Keuzes die tot optimalisering van de eigen gezondheid leiden, tot realisatie van je essentie en daarmee tot een gelukkiger, liefdevoller en lichter leven.

 

Daarbij maak ik gebruik van lichaamsgerichte en ervaringsgerichte werkwijzen altijd in combinatie met integrerende gesprekken.

 

Een sessie duurt een uur en de kosten zijn afhankelijk van het inkomen (60-90 euro per sessie). Vaak vergoeden verzekeraars via de aanvullende verzekering een deel van de kosten. Ik ben lid van de NVPMT en de FVB.

 

Interesse? Stuur een mail naar: msigling@xs4all.nl of op dinsdag of donderdag tussen 9 en half 10: 0637355399. Voor meer info: www.andoorncentrum.nl