praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Prenataal trauma therapie 

Als volwassenen kan je soms voelen dat er thema’s in je leven in de weg zitten, die verder terug gaan dan je actieve herinnering. Soms lukt het niet gedrag, spanningen, en angsten om te buigen en komen deze steeds hardnekkig terug zonder dat je kan verklaren waarom. In het allereerste begin van ons leven ontstaan imprints door wat we meemaken. Deze slaan we op in ons emotionele en fysieke systeem en kunnen in ons leven sterk doorwerken. Bewustwording van de impact van gebeurtenissen rond de tijd in de baarmoeder en de geboorte kan een oplossing bieden. Door actief terug te gaan naar deze prille begintijd, krijgt het verhaal wat je bij je draagt erkenning. Het wordt gezien en daarmee komt er ruimte voor integratie.
Rootswork begeleid jou door met je op reis te gaan naar je eigen hele vroege periode, toen jij nog bij je moeder in de buik zat. Wat heb jij als baby meegemaakt wat nu in de weg kan zitten om voluit te leven, verbinding aan te gaan met de mensen om je heen, je droom waar te maken? Denk hierbij aan je relatie met autoriteit, je relatie met geliefden, het ouderschap, hoe je omgaat met stress en veranderingen. Door meer inzicht, krijg je meer mogelijkheden om andere keuzes te maken in het gedrag wat je nu laat zien. Je hoeft niet meer blijven hangen in “zo ben ik nu eenmaal”, maar kan bewust gaan kiezen voor de persoon die jij wil zijn en je eigen trauma’s niet hoeft door te geven aan je kind(eren).

Mijn naam is Jiska van Kasteel (1972). Geboorte en baby’s zijn voor mij vanaf kinds af aan bijzonder geweest. Ik wist als kind al dat ik iets met baby’s wilde. Een logisch gevolg werd de opleiding tot verloskundige. Al in mijn opleiding werd ik nieuwsgierig naar de impact van geboorte op de baby’s die ik geboren zag worden. Vooral tijdens ingrijpende geboortes zoals bijvoorbeeld een geboorte met een vacuümpomp, kon ik mij niet voorstellen dat dit geen impact zou hebben op de rest van ons het leven. 

Tijdens mijn werk als verloskundige en daarna in de kraamzorg werd het verlangen om hier iets mee te gaan doen steeds sterker. In mijn zoektocht heb ik de opleiding tot kindercoach gedaan en ben ik hypnobirthing docent geworden. Pas toen ik begon aan de opleiding tot babytherapeut voelde ik dat dit was wat ik intuïtief al vermoedde. Wat ik al aan voelde werd daar bevestigt. 

Ik geloof dat de wereld een mooiere plek wordt als onze allereerste verhalen er mogen zijn. Als hier echt naar wordt geluisterd, ondersteund en daar waar nodig liefdevol geheeld kunnen worden. Hierdoor komt het vermogen terug om echt te verbinden met onszelf, de mensen, de wereld en de natuur. Hierin ligt de weg naar vrede.
Mail mij gerust op jiska@rootswork.nl of lees meer over mij op:  www.rootswork.nl