content image

Noord Straalt in Amsterdam-Noord is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Wil je op de hoogte gehouden worden van ons programma? Klik dan hier

This phantom sticky

Munay-Ki

Munay-Ki:

We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk. De voorspellingen van de Inca’s, Maya’s en Hopi’s spreken van de nieuwe mens die bij dit nieuwe tijdperk hoort. Een mens die vrij van angst leeft en een transcendente (overstijgende) aard heeft. De Inca’s noemen deze mens de Homo Luminus, de Verlichte Mens. De Munay-ki zijn de codes voor deze mens. Ze worden overgedragen in de vorm van energetische transmissies, ook wel activaties, inwijdingen, initiaties of rites genoemd. De Munay-Ki zijn de rites van het heling pad van de Inca’s. Deze initiaties worden ons geschonken door de sjamanen van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s.

De initiaties, waarvan de eerste 8 al duizenden jaren oud zijn, werden tot voor kort alleen doorgegeven van Inca-sjamaan op Inca-sjamaan. Deze sjamanen hebben de afgelopen 500 jaar in het hooggebergte van de Andes in isolement geleefd, om zo aan de overheersing door de Spanjaarden te ontkomen. Zo’n 50 jaar geleden zijn deze rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s uit de bergen naar beneden gekomen om hun wijsheid en initiaties te delen met anderen.

Het woord Munay betekent liefdeskracht en staat voor het hart en de liefde. Munay-Ki betekent zoveel als "ik houd van je" met als achterliggende betekenis "Wees degene die je echt bent". De inwijdingen veranderen de kijk op jezelf, de ander en het grotere geheel om je heen. Door een verschuiving van perceptie leer je veranderingen te laten plaatsvinden via je hart. De Munay-Ki herstelt de verbinding vanuit het hart en maakt dat je volledig in je kracht komt te staan.

De 10 rites:

1. De Rite van de Heler – verbindt je met de medicinale afstemming van de Inca Sjamanen en activeert je zelfgenezend vermogen.
2. De Rite Banden van Kracht – schoont en versterkt je energie veld met verschillende natuurkrachten.
3. De Rite van Harmonie – de 7 scheppende principes (archetypes) schonen je chakra’s
4. De Rite van de Ziener – ontwaakt jou mogelijkheid de onzichtbare wereld te zien.
5. De Rite van de Hoeders van de Dag – verbind je meer met je vrouwelijke energie.
6. De Rite van de Hoeder van Wijsheid – verbind je meer met je mannelijke energie.
7. De Rite van de Hoeder van de Aarde – geeft je een diepere verbinding met Moeder Aarde
8. De Rite van de Hoeder van de Sterren – geeft je een diepere verbinding met het Universum
9. De Rite van de Schepper – activeert je Goddelijke natuur, de schepper in jou.
10. De Rite van de Godin – verbind je met de energie van de Godin van de Aarde en de Godin van de Hemel.

Wie is Lottie:

Vanuit mijn praktijk “Weg met Ruis” al veel bezig met licht, energie werk en coaching toch wil je je ook privé altijd blijven ontwikkelen. Toen ik in aanraking kwam met de Rite van de Baarmoeder was ik gelijk verkocht van de helende en liefdevolle energie. Met veel liefde geef ik deze dan ook door aan andere mooie vrouwen. Mijn nieuwsgierigheid naar de Munay-Ki bleef groeien waarna ik ook deze 9 inwijdingen heb ontvangen en eigen gemaakt. Van alle methodes waar ik mee werk heeft deze me het meeste geleerd vanuit mijn hart te leven. Het nog meer voelen van en bij mezelf is confronterend geweest en juist daardoor een hele mooie les die ik niet had willen missen. Dit pad mag ik samen met mijn zusje Melenie bewandelen, dit maakt het des te leuker om ze samen in liefde aan jullie door te geven. AHO


Wie is Melenie:

Melenie is het jongere zusje van Lottie en is geïnteresseerd naar de medemens zoals hij/zij is. Iedereen is mooi en eigen. Ongeveer 7 jaar geleden merkte ik op dat ik het meeste van de tijd niet vanuit mijn hart leefde maar vanuit mijn ego, mijn hoofd en voldeed aan wat mij is aangeleerd. Het feit dat ik het opmerkte was het begin van veel zelf ontwikkeling wat volgde. In dit proces heb ik ondervonden dat ik graag werk met energie. Ik heb hiervoor ook verschillende cursussen gevolgd en nu bezig met de opleiding “Auratouch energetisch aurahealing en chakrahealing”. Leven vanuit mijn hart is en blijft een uitdaging. De cursus Munay-Ki ben ik daarom gaan volgen. Deze cursus heeft veel indruk op mij gemaakt en teweeg gebracht en heeft mij dichterbij mijn hart gebracht. Dit is dan ook de reden dat ik dit graag wil doorgeven uit liefde en vanuit het hart. Hoe mooi is het dat ik dit samen met mijn zus Lottie mag doen! Munay


Ga mee op reis:

De initiaties van de Munay-ki zijn gebaseerd op de inwijdingspraktijken van de sjamanen van de Inca's en van de volkeren en culturen uit de pre-Incatijd van de Andes en de Amazone. Ze worden doorgegeven op de manier zoals Alberto Villoldo ze van zijn mentors heeft geleerd, helemaal gewist van de sporen van de culturen waar ze vandaan komen. Dit is zo gedaan uit respect voor de inheemse tradities en om het idee te voorkomen dat Westerlingen traditionele sjamanen of Indianen kunnen worden.

De initiaties worden liggend op een massage tafel of zittend op een stoel doorgegeven. Na elke initiatie wordt je (opnieuw) verbonden met een weten wie je eigenlijk in wezen bent, waarvoor je hier bent. Ook wordt je je gewaar van een diepere bewustwording van onze verbinding met de Aarde en onze eenheid met al haar relaties. Bij elke initiatie zul je op fysiek, mentaal en spiritueel niveau heel wording en bescherming ontvangen wat zich na verloop van tijd zal ontwikkelen in helder weten, zien c.q. waarnemen, bescherming, balans en genezing.

Je zult inzicht krijgen in wat er werkelijk toedoet, onderscheiden wat er nu eigenlijk echt gaande is en hierdoor ervaren dat je in alle rust bij jezelf kunt blijven en geankerd voelt en weet.
Elke initiatie van de Munay-ki is een persoonlijke stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid op weg naar een harmonieuze samenleving.

Je leert de betekenis van elke initiatie en hoe je deze ook zelf kunt doorgeven aan anderen. We verdelen inwijdingen over verschillende bijeenkomsten om de hoge energie zo rustig mogelijk te laten integreren en eventuele ongemakken (cleansing/hoofdpijn/emoties) de ruimte te geven


Rite van de Baarmoeder:

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze rite van de Munay Ki staat los van andere Munay Ki initiaties en kan ook los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen/cyclussen.

Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Echter, NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en ook zacht, liefdevol en wijs. Dit geldt voor alle vrouwen. Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:
De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.


Alles wat je nog wil weten:

Wij geven graag de 10 Rites van de Munay-Ki en de Rite van de Baarmoeder aan jullie door op:

Zondag 15-sep 14:00-17:00
Zondag 06-okt 14:00-17:00
Zondag 20-okt 14:00-17:00
Zondag 03-nov 14:00-17:00
Zondag 17-nov 14:00-17:00
Zondag 01-dec 14:00-17:00

Investering:
De investering bedraagt €250,00
(in termijnen betalen kan in overleg)

Wil je alleen de 10 Rites van de Munay-Ki ontvangen (5 dagdelen) is de investering €225,00
Wil je alleen de Rite van de Baarmoeder ontvangen (15 sept 2019) is de investering €45,00

De prijs is inclusief thee, versnapering en naslagwerk. Exclusief de Pi-Stone (5cm) voor ongeveer € 10,- kan deze bij ons worden aangeschaft tijdens de Munay-Ki. Heb je er al 1 waar je graag mee werkt dan mag je deze uiteraard ook meenemen.

Waar:
In de ruimte waar we de vorige inwijdingen ook hebben mogen doorgeven van Noord Straalt in Amsterdam Noord.

Opgeven kan via mail naar lottie@wegmetruis.nl, pb of telefonisch via 06-14429895.
Geef je je op als geïnteresseerde dan neem ik dan contact op via fb met vrijblijvend verdere uitleg en mogelijkheden mbt het evenement.

content image