praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Kennismaking met readings 

Wegens succes herhaald!

Zondagmiddag 25 juni is er weer een readingmiddag om op een laagdrempelige manier kennis te maken met mediumschap.

Hoe ziet de middag er uit?
De middag is onderverdeeld in 3 tijdsloten, van 14:00 tot 15:00, van 15:00 tot 16:00 en van 16:00 tot 17:00. Je koopt een ticket voor één van deze tijdsloten. Binnen dat tijdslot ontvang je 2 readings van 2 verschillende mediums. Als je het fijn vindt is het mogelijk om nog na te praten over je ervaringen, met een ander medium.

Hoe ziet zo’n kennismaking er uit?
In de vorm van een speeddate ontvang je twee keer een kort persoonlijk consult van twintig minuten. Van tevoren weet je niet wie jou de reading geeft, dat is voor alle partijen een verrassing. Bij binnenkomst kies je intuïtief een envelop die jou het meest aanspreekt. In deze envelop zitten twee afbeeldingen die corresponderen met het medium waar jij een reading van ontvangt.

Wat houdt een reading in?
Tijdens een reading maakt het medium contact met jouw ziel en/of met de ziel van overleden dierbaren. Je ontvangt datgene wat voor jou nodig is, dat kan een mooie ontmoeting zijn of een mooi inzicht in jouw leven. De spirituele wereld geeft tijdens een reading aan wat nodig is.

 

Nina: Ik heb op 3 april 2022 de Kennismaking met readings bijgewoond en ik heb dit als zeer positief ervaren. De twee mediums waarbij ik op consult mocht waren zeer bekwaam. Ik mocht die dag twee hele mooie readings ontvangen. Het is echt een aanrader om dit eens mee te maken.
 

Praktisch
Zondagmiddag 25 juni 2023, tijden: 14:00-15:00, 15:00-16:00 of 16:00-17:00 (er wordt gewerkt in tijdsloten van 1 uur) -
Voor wie?
Voor iedereen die (nog) eens op een veilige manier wil kennismaken met een reading van een medium. - Je meldt je aan voor een tijdslot. Zo ben je verzekerd van 2 consulten en is er aandacht voor jou. -
Locatie: Noord Straalt, tt. Vasumweg 24A, 1033 SC Amsterdam
Er is volop parkeerruimte voor de deur. Op zondag is het betaald parkeren tussen 12:00 en 19:00 uur (€1,40 per uur). De parkeerautomaat verderop in de straat heeft nummer 19569. 
Kosten
€25,00 pp. Tickets vanaf 1 mei beschikbaar
Tickets koop je
HIER. 

Zijn de tickets uitverkocht? Stuur dan via Interesse in de mediumschapsmiddag een mailtje.
Wil je volgende keer EERDER kans maken op een kaartje in de voorverkoop, meld je dan
hier aan. 

De mediums die op 25 juni werken: 

Margret 
mboseliezutt@gmail.com
 

Petra
www.praktijkmedinella.nl

Guido
www.guidolast.com

Esther
www.perlarosa.nl

Nicole
www.nicoletrompetter.nl

Noëlle
www.noellehealing.nl

Astrid
www.astriddevries.com

Bianca
www.levens-weg-wijzer.nl

Jos
j.c.dewinde@gmail.com

Lenneke
www.lennekestegeman.nl

Monique 
mediummoniquepersenaire@gmail.com/ 0617658947

Lia
www.helendehypnoseentherapie.nl

Joris
joris.boselie@quicknet.nl 

Hélène 
www.helenewiggers.com