praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Kennismaking met readings 

Wegens succes herhaald!
Zondagmiddag 19 maart vindt er een readingmiddag plaats om op een laagdrempelige manier kennis te maken met mediumschap.

Hoe ziet de middag er uit?
De middag is onderverdeeld in 3 tijdsloten, van 14:00 tot 15:00, van 15:00 tot 16:00 en van 16:00 tot 17:00. Je koopt een ticket voor één van deze tijdsloten. Binnen dat tijdslot ontvang je 2 readings van 2 verschillende mediums. Als je het fijn vindt is het mogelijk om nog na te praten over je ervaringen, met een ander medium.

Hoe ziet zo’n kennismaking er uit?
In de vorm van een speeddate ontvang je twee keer een kort persoonlijk consult van twintig minuten. Van tevoren weet je niet wie jou de reading geeft, dat is voor alle partijen een verrassing. Bij binnenkomst kies je intuïtief een envelop die jou het meest aanspreekt. In deze envelop zitten twee afbeeldingen die corresponderen met het medium waar jij een reading van ontvangt.

Wat houdt een reading in?
Tijdens een reading maakt het medium contact met jouw ziel en/of met de ziel van overleden dierbaren. Je ontvangt datgene wat voor jou nodig is, dat kan een mooie ontmoeting zijn of een mooi inzicht in jouw leven. De spirituele wereld geeft tijdens een reading aan wat nodig is.

Nina: Ik heb op 3 april jongstleden Kennismaking met readings bijgewoond en ik heb dit als zeer positief ervaren. De twee mediums waarbij ik op consult mocht waren zeer bekwaam. Ik mocht die dag twee hele mooie readings ontvangen. Het is echt een aanrader om dit eens mee te maken.

Praktisch -
Zondagmiddag 19 maart 2023, tijden: 14:00-15:00, 15:00-16:00 of 16:00-17:00 (er wordt gewerkt in tijdsloten van 1 uur) -
Voor wie?
Voor iedereen die (nog) eens op een veilige manier wil kennismaken met een reading van een medium. - Je meldt je aan voor een tijdslot. Zo ben je verzekerd van 2 consulten en is er aandacht voor jou. -
Locatie: Noord Straalt, tt. Vasumweg 24A, 1033 SC Amsterdam
Er is volop parkeerruimte voor de deur. Op zondag is het betaald parkeren tussen 12:00 en 19:00 uur (€1,40 per uur). De parkeerautomaat verderop in de straat heeft nummer 19569. 
Kosten
€25,00 pp. Tickets vanaf 1 februari beschikbaar
Ronde 1 14:00-15:00 tickets klik hier
Ronde 2 15:00-16:00 tickets klik hier
Ronde 3 16:00-17:00 tickets klik hier
Zijn de tickets uitverkocht? Stuur dan via Interesse in de mediumschapsmiddag een mailtje.

De mediums die op 30 oktober werken: 

Mijn naam is Lenneke en ik heb mij de afgelopen jaren bezig gehouden met mediumschap. Toen mijn zus in 2016 plotseling overleed, bleef ik het gevoel hebben dat ze niet ‘echt’ weg was. Op verschillende manieren en momenten voelde ik haar bij me, fluisterde ze me liedjes in of voelde ik haar hoofd op mijn schouder. Ik ging naar een medium, Janneke Leber, en volgde bij haar de opleiding Mediumschap.
Bij elk consult dat ik ontvang of geef voel ik de aanwezigheid van de Spirituele wereld. Spirit weet, heelt en verbindt en ik vind het steeds weer ontzettend bijzonder om de informatie van Spirit door te mogen geven aan iemand in een consult.
Voor meer informatie kun je kijken op www.lennekestegeman.nl, of mij mailen op info@lennekestegeman.nl.

Mijn naam is Minou van Ek (1962). Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in Bussum. Door het bezoeken van verschillende mediums op momenten in mijn leven dat ik meer inzicht wilde in bepaalde processen, is mijn interesse voor het mediumschap gewekt. In 2014 begon ik met de 3-jarige opleiding aan de Academie voor Mediumschap in Naarden. Hier leerde ik ook de werkwijze om healing te kunnen geven. Na vele jaren oefenen, ben ik onlangs met mijn praktijk gestart als medium en healer. Een consult kan je helpen meer inzicht te krijgen in je persoonlijke ontwikkeling, waardoor je de toekomst positief beïnvloedt. Ook kan er contact ontstaan met een overleden dierbare. Dit contact is altijd liefdevol en helpend.
Voor meer informatie kun je kijken op www.minouvanek.nl of mailen naar info@minouvanek.nl

Hai, wat leuk dat jij er bent! Mijn naam is Hélène Wiggers en ik woon in Amsterdam. Van huis uit ben ik verpleegkundige en heb ruim ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen en families o.a. in de palliatieve en terminale zorg. Naast mijn werk als medium ben ik vrijwilliger bij Humanitas voor cliënten die behoefte hebben aan steun bij rouw. De dood beschouw ik als een natuurlijk gegeven die bij ons leven hoort en net zo heilig is als de geboorte. Immers, zonder leven geen dood en zonder dood geen leven... maar we kunnen onze geliefden soms zo missen! Ze zijn niet ver weg, maar dichtbij en om ons heen door de liefdesband die er bestaat en zo blijven wij altijd verbonden...over de 'grens' van de dood.
Als spiritueel medium vorm ik een brug voor de spirituele wereld zodat onze overleden geliefden liefdevolle en helende boodschappen door kunnen geven (reading). Daarnaast begeleid ik mensen die vastgelopen zijn in verdriet en rouw en geef ik healing. Ik ontvang mensen in mijn eigen praktijk, maar werk ook via beeldbellen (Zoom). Voor de spirituele wereld zijn daarin geen beperkingen in tijd en plaats.
Tijdens een reading probeer ik zo goed mogelijk in te zoomen op wat er nu speelt bij jou en mij open te stellen voor de spirituele wereld om ons heen. De contacten en boodschappen die er komen zijn altijd liefdevol en helend, zowel voor ons op aarde als ook voor onze geliefden in de ongeziene wereld. Het verlangen om te kunnen communiceren met onze geliefden is vaak net zo groot als voor degenen die ons zijn 'ontvallen'.
Samen met mijn spirituele team kunnen wij jou misschien helpen, zodat je weer verder kunt. Laagdrempelig, warm, informeel en met de voeten op de grond!
Kijk gerust voor meer informatie of voor het maken van een gratis verkenningsgesprek: www.helenewiggers.nl

Mijn naam is Nicole ten Geusendam-Trompetter. Ik heb de opleiding mediumschap bij Janneke Leber gedaan en verschillende workshops bij verschillende mediums. Momenteel ben ik naast het mediumschap bezig met de 4-jarige HBO Natuurgeneeskunde om mijn mediumschap een extra dimensie te geven. Ik geloof dat wij een ziel zijn, die ergens vandaan komt en daar weer naar terug gaat.
Dood is niet weg, niet verdwenen, maar terug naar die plek, waar we allemaal vandaan komen en uiteindelijk allemaal weer naar terug gaan. Hoe magisch het contact met overledenen dierbaren kan zijn, laat zich niet in woorden omschrijven. Als medium maak ik verbinding tussen die twee werelden. Dit contact wordt eigenlijk volledig geregisseerd door “de andere kant”. Ik ben slechts de tolk. Wat er komt en gebeurt is eigenlijk altijd precies dat wat er op dat moment nodig is. Soms is het een warme groet van een overleden dierbare.
Het kan ook dat je inzicht gegeven wordt op iets dat momenteel speelt. Als medium kan ik jou, al dan niet samen met spirit, een verhelderend beeld geven. Naast het mediumschap bezig zijn met natuurgeneeskunde is echt een verrijking. Ik vind dit heel goed samengaan. De kracht van de natuur is werkelijk zó wonderbaarlijk! Hierdoor kan ik holistisch werken met lichamelijke klachten. Mijn mediumschap werkt hier aanvullend op de generaties oude kennis over planten en bomen.
Voor een persoonlijk advies of reading ben ik te bereiken via telefoon / whatsapp 06 4115 1099  en e-mail: ntrompetter@hetnet.nl of mijn website kruidenpower.nl

Hallo lieve jij, mijn naam is Monique Persenaire, Medium en Healer.
Het is mijn grote passie om mensen in verbinding te brengen met zichzelf en heling in hun leven te mogen brengen. Tijdens een mediumschap consult word jij echt gezien; jouw ziel krijgt de kans om helende inzichten te ontvangen van de spirituele wereld die door mij heen haar licht laat schijnen op wat er nu speelt in jouw leven.
Het kan zijn dat er ook een overleden dierbare van jou doorkomt die een boodschap voor jou heeft, iets dat jij nodig hebt op dit moment. De spirituele wereld is intelligent, helend, wetend en geeft liefde. Wil jij een helend en ziend licht op jouw situatie? Dieren zijn ook van kinds af aan een grote passie van mij en ik vind het dan ook een eer hen een stem te mogen geven ook hierin kan Spirit veel brengen
voor jou en je huisdieren. Nieuwsgierig geworden? Mail naar  mediummoniquepersenaire@gmail.com

Ik ben Guido, medium. Tijdens een reading is het tijd en aandacht voor jou. We staan stil bij wat er bij jou speelt. Waar wringt het, wat is de rode draad? Hoe doorbreek ik iets op een manier die bij mij past? Dat doen we door naar de kern te gaan. In contact met jouw energie en de intelligentie van de spirituele wereld. Ook kunnen we contact met jouw overleden dierbaren maken als je dat wil. Zij kennen jou en met hun wijsheid kunnen ze veel voor je betekenen.
Meer weten? Guidolast.com / guidolast1@gmail.com / 06 5027 2221

Mijn naam is Laura van Assema. Voordat ik ging werken als medium ben ik jarenlang horeca-ondernemer geweest. Ondanks het feit dat horeca-ondernemerschap en het mediumschap twee totaal verschillende vakgebieden lijken, liggen ze voor mij dicht bij elkaar.
Het draait om contact met mensen en het lezen van iemands energie. Wie ben je? En waar heb jij behoefte aan? Iedereen vindt het fijn om gezien te worden. Daarbij maakt het niet uit of je leeft of overleden bent. Ik vind het samenbrengen van twee geliefden over de dood het allermooiste.
Want hoe fijn is het om te weten dat degene van wie je houdt nog aanwezig is en weet wat er speelt in jouw leven? Maar ook jouw persoonlijke energie kan veel vertellen over wat er momenteel voor jou speelt. Door jouw energie te 'lezen’ kan ik je helpen tot nieuwe inzichten te komen die jij kunt gebruiken om waardevolle keuzes te maken. Mijn stijl van werken is nuchter en open minded.
Op mijn website kun je lezen dat ik naast medium ook werk als familieopsteller. www.lauravanassema.nl 06 2445 1049

Mijn naam is Jeanine Tulen en sinds kort heb ik een praktijk als medium in Apeldoorn.
Nadat ik erachter kwam dat ik hoog sensitief ben heb ik een aantal cursussen rondom intuïtie gevolgd. Van daaruit kwam het Mediumschap op mijn pad en heb ik les gehad bij Nicole de Haas en Janneke Leber. Het Mediumschap verbaast en verwondert mij nog iedere keer. Zo liefdevol en mooi, ik wil dit graag met je delen. De verbinding van ziel tot ziel maakt dat je voelt dat je in je kern gezien wordt. Het even weer dichtbij brengen van je dierbare of een verhelderend inzicht is wat ik je wil geven met mijn Readings.
Meer weten of een afspraak maken? www.jeaninetulen.nl

Mijn naam is Astrid de Vries en als medium vind ik het belangrijk om jou datgene te geven wat nodig is. Wat speelt er in jouw leven? Waar kan ik de spiegel voorhouden, waar kan ik een duwtje geven of waar kan ik inzicht brengen? Het kan ook zijn dat een overleden dierbare zich aan het gesprek voegt. Dan hoop ik een zo goed mogelijke beschrijving te kunnen geven waardoor een mooie ontmoeting tussen jullie ontstaat. Een dergelijke ontmoeting is heel liefdevol en een aanmoediging voor jou als ontvanger. Een reading komt altijd tot stand met de hulp van de Spirituele wereld. Mijn stijl is dat ik met nuchterheid en humor snel tot de kern kom.
Ben je nieuwsgierig en wil je een afspraak? www.astriddevries.com

Mijn naam is Esther Zwietink. Sinds 7 jaar werk ik professioneel als medium. Het is mijn wens iedereen te laten ervaren wat het is om thuis te komen in de potentie van je eigen ziel. Soms is hier een zetje in nodig door het ontvangen van een reading. In een reading neem ik je mee in helicopterview over je eigen leven. Jouw verleden en heden krijgen samenhang. Je ziet waar je patronen vandaan komen en waar ze ontstaan zijn. 
Daarnaast geef ik in een reading de spirit wereld ook de kans om zich te laten horen. Overleden dierbaren en bekenden zijn zo blij om te mogen laten weten dat ze er zijn. Ze brengen je de boodschap die op dat moment het hardst nodig is. Degene die dit het best kan doorgeven staat dan voor je klaar. Daarom werk ik ook niet "op afroep." 
We gaan samen blanco in de reis van de reading en laten alles op ons afkomen. Reis je mee?
Wil je meer over mijn werk lezen? Klik dan op www.perlarosa.nl

Hallo! Ik ben Yvonne de Hartog, medium en ook astroloog. Als jong kind vroeg ik me al af wat doodgaan was. Waar ga je dan heen? Als puber was ik al met astrologie bezig. Dat alles kwam op de achtergrond toen ik terecht kwam in de wereld van de zakelijke dienstverlening. Altijd aan 't werk, veel gezien, veel geleerd, maar uiteindelijk een enorme burnout.
Het roer moest om. Via astrologie, psychologie van Jung en tarot kwam ik 5 jaar geleden bij het mediumschap uit. Wat maakt dat me blij en dankbaar, want wat een prachtige manier om een lichtje te mogen schijnen op wat iemand nodig heeft of om troost te bieden in een rouwproces door contact met een dierbare overledene.
E-mail: yvonnedehartog@gmail.com / Whatsapp 06 5254 5934
Op mijn website Soularium.nl kun je meer over mij vinden: wie ik ben, wat ik voor je kan betekenen en hoe je me kunt bereiken. Heel graag tot ziens!

Hoi, mijn naam is Bianca Belle-Kuik. Ik ben getrouwd met François Belle, we wonen in Haarlem en we hebben een poes Nouki.
In 2005 heb ik voor de eerste keer ervaren dat ik overleden mensen kan voelen en dat ik met ze kan praten. Ik besefte al vrij snel dat er een heel grijs gebied is in het mediumschap, waarbij het oordeel of de mening van een medium mee kan gaan in het contact, zonder dat je het door hebt.
Vanuit een gevoel van integriteit ben ik op zoek gegaan naar een opleiding om te leren mijn hoofd en intuïtie van elkaar te onderscheiden.
In 2007 ben ik begonnen met trainingen en cursussen om mezelf als medium verder te ontwikkelen en vanaf 2008 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in healing en mediumschap. Mensen verder helpen in hun eigen ontwikkeling en ontdekkingsreis vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Tijdens een reading krijg je inzicht in wat je op dat moment nodig hebt om weer een stap te zetten in je leven. Voor meer informatie: www.levens-weg-wijzer.nl Email: Bianca@Levens-Weg-Wijzer.nl WhatsApp: 06 2333 2266