NIEUW bij Noord Straalt: 
COVID Revalidatie
bij restklachten na Corona

> Direct aanmelden <

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Beperkingen vanwege Corona-maatregelen?
Bekijk ons ONLINE AANBOD

‘Je vrij voelen in jezelf’ - Sigrid Weitenberg

Je vrij voelen. Ik denk aan vakantie, aan reizen, aan luieren en aan zwemmen in de zee.
Ik denk aan kunnen doen wat je wil, zeggen wat je denkt en vooral ook aan zijn wie je bent. Soms lijkt alles van buiten aanwezig om ons vrij te voelen maar voelen we dit van binnen niet. We durven niet te zeggen wat we willen en vermijden gevoel en contact.
Of we houden ons juist groot en gebruiken woorden om ons staande te houden. In de haptotherapie gaat je vrij voelen over de balans tussen denken, voelen en je lichaam. Waarbij voel je je vrij en wanneer ervaar je onrust? Welke patronen kom je tegen en welke passen je niet meer? Je gaat ervaren hoe je je vrijer voelt en hoe goed dat voelt.
Je leert hoe belangrijk het is om je lijf hierbij serieus te nemen.
Uit eigen ervaring weet ik hoe vaak we kiezen op basis van verstand en ‘hoe het hoort’, of vanuit controle en angst. Wanneer het lukt om controle los te laten en vanuit contact met jezelf en je omgeving een keuze te maken geeft dat kracht, rust en vooral ook vrijheid!
En nee, dit betekent niet dat ik me altijd en overal helemaal vrij voel. Maar haptotherapie heeft me wel geleerd om op welk moment dan ook met een open blik naar mezelf te kijken en me af te vragen: wat voel ik en wat past me? Voor mij de weg om me steeds vrijer te voelen in en met mezelf.
Graag begeleid ik jou op jouw weg hierin. Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact met me op. Sigrid Weitenberg, Haptotherapeute, 06-44708093, praktijklevenmetgevoel@gmail.com.