content image
content image

Ivm COVID-19 corona virus komen de meeste diensten en activiteiten op de locatie van Noord Straalt te vervallen. Check uw afspraak svp vooraf met uw therapeut of docent.

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

This phantom sticky

Intergratieve Kindertherapie

content image

In mijn Tuintje van Geluk begeleid ik het kind om het natuurlijke pad terug te vinden en weer te gaan bloeien. Alleen zo kan het kind al zijn of haar kwaliteiten ontwikkelen, vanuit eigen kracht en genieten van een geheel eigen manier van leven in de wereld.

Bij integratieve coaching gaan we ervan uit dat het kind het zelf weet, het zelf kan en het zelf doet. Zo kan het probleem opgelost worden, waardoor het mooie wat erachter ligt geïntegreerd kan worden en het kind gelukkiger wordt. Het betreft coaching op het gebied van opvoeding, angsten, stress/onrust boosheid, pesten, onzekerheid slaapproblemen etcetera. 

Wat kun je verwachten?
We beginnen met een oudergesprek, waarin we samen onderzoeken wat ik voor jullie kind (en voor jullie) kan doen. Vervolgens 5 kind-sessies en een evaluatiegesprek. Binnen dit traject wordt een opleidingstarief gehanteerd.

Ik ben Annet,
Leerkracht in het Montessori basisonderwijs en Integratieve Kindercoach. 
Voorheen ben ik werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening. Momenteel combineer ik het onderwijs en coaching met een studie voor Integratieve Kindertherapie.

Voor meer informatie: www.tuintjevangeluk.nl