praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Identiteitscoaching Trees Zegers

Mijn jongste Lulu, is transgender. Zij is een transvrouw.
Dat is een lange zoektocht geweest, die startte als homo, later als non-binair en nog later in transitie om de vrouw te worden die zij zich al heel lang voelt.
De zoektocht naar wie zij is, zelfacceptatie, het omgaan met afwijzing, intimidatie, discriminatie, geweld én de drive om het leven te leven, op haar eigen manier, te zijn wie zij is, te staan voor wie zij is, dat is voor mij als moeder, een enorme bron van inspiratie. 
Als moeder van een kind die transgender is, ben ik mezelf ook tegen gekomen.
Naast de bezorgdheid voor mijn kind maar ook de trots die ik voelde dat zij eindelijk mocht zijn wie ze is, was er ook verdriet. Afscheid nemen van wat was, een nieuwe identiteit, een andere naam, het is een rouwproces waar een ieder die bij een dergelijk proces betrokken is, een eigen weg in moet vinden.

Ik begeleid mensen met vragen/problemen mbt hun gender- of seksuele identiteit.  Ook ouders, partners en kinderen die hiermee te maken hebben.

De worsteling met identiteit, wie ben ik, wat ben ik, wat doe ik hier? zijn vragen die veel mensen zichzelf stellen op z’n tijd. Ik begeleid mensen naar de verbinding met zichzelf heel bewust te ervaren, te voelen,  naar ‘thuis komen’ bij zichzelf.

 

Graag stel ik me kort aan jullie voor:
Ik ben geboren in Utrecht in een groot gezin. Na ruim 25 jaar ín  Amsterdam te hebben gewoond, woon ik nu aan de rand van Amsterdam,  in Diemen.
Als moeder van twee prachtige, inmiddels volwassen mensen (zoon en (trans)dochter, heb ik na vele werkervaringen in loondienst mijn bestemming gevonden.
Voor mij kwam een droom uit toen ik mijn eigen praktijk IK-zaken startte en ik me helemaal kon storten op mijn passie: mensen en wat hen ‘beweegt’. 
Mensen zijn mijn passie!


Ik ben holistisch coach en trainer.
Daarnaast verzorg ik als leefstijldocent lessen op de Academie voor Holistisch coachen.
In mijn praktijk IK-zaken begeleid ik vrouwen (vanaf 45+) die richting de overgang gaan, daar in zitten of daar inmiddels uit zijn. Vrouwen die weinig
tot geen energie ervaren, ieder jaar een paar pondjes aankomen, kinderen
zijn de deur, wie ben ik, wat wil ik en ‘ik wil zo graag gezond oud worden’.
Mijn drive is deze vrouwen in hun kracht zetten, het lijf en brein weer laten
stralen!
Ik breng vrouwen in verbinding met zichzelf zodat ze hun kracht weer kunnen aanwenden en gaan stralen, zich energiek voelen, fit worden en afvallen, keuzes maken die goed voor hen zijn zodat ze op een gezonde manier die bij hen past deze leefstijl kunnen volhouden. Mijn expertises en focus liggen naast leefstijlcoaching ook op identiteitscoaching en wandelcoaching.
 
Je kunt me bereiken via info@ik-zaken.nl of bel 06-51145783 als je
informatie wil of een afspraak wil maken.