praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

House of twins 

Wat nou als we persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk zouden maken als eten en drinken? Als je lichaam, geest en ziel één worden heb je het krachtigste medicijn in huis. Een investering in jezelf is een investering in je toekomst.

 

Wij zijn Uzma & Mireille, beide gespecialiseerd en gecertificeerd in het wakker schudden van jouw diepste zelf.
Wij richten ons op: High frequency breathwork & Ancient healing met sound waves.
Wat ons onderscheidt is dat de ceremonies worden begeleid vanuit de kracht van de voorouders, sjamanistische teachings uit Ecuador, Benin, Bali, Pakistan en de kracht van de Akashic records.

Wij laten jou ontwaken op een niveau dat je eerder niet voor mogelijk hield. Laat je begeleiden naar de hoge frequenties in het diepste van jouw ziel, die zich aan jou kenbaar wil maken.

Voel jij ook dat je erbij wilt zijn? Meld je aan via: www.thehouseoftwins.com

 

Wat kun je verwachten: 

14 oktober: 

THE HOUSE OF NEW MOONMANIFESTATION BREATH & HEALING+ NEW MOON INTENTIONS
Deze avond staat in het teken van de nieuwe maan energie in combinatie met jouw adem en connectie met jouw innerlijke wereld. Je wordt ondergedompeld in een mystieke sfeer waarin veiligheid en geborgenheid centraal staan. Na een warm welkom krijg je uitleg over het werken met de nieuwe maan energie en de kracht van manifestatie. Aansluitend wordt je door Uzma en Mireille meegenomen in een diepe adem & healing sessie die de zintuigen verruimt. Na de integratietijd is er ruimte voor een sharing cirkel met een lekker kopje thee.


21 oktober: 
THE HOUSE OF INNER CHILDINNER CHILD BREATH & HEALING
Deze avond staat in het teken van jouw innerlijk kind, jouw kleine meisje en de connectie met de volwassen vrouw zijn in het dagelijks leven. Ben jij je bewust van wat jouw innerlijk meisje jou heeft te vertellen? Omarm jij haar en de speelsheid van het leven? Je wordt begeleid in een reis naar jouw kind zijn waarin veiligheid en geborgenheid centraal staan. Na een warm welkom krijg je uitleg over de helende krachten van de connectie met jouw innerlijk kind. Aansluitend wordt je door Mireille en Uzma meegenomen in een diepe adem & healing sessie die de zintuigen verruimt. Na de integratietijd is er ruimte voor een sharing cirkel met een lekker kopje thee.
Na een warm welkom krijg je uitleg over het werken met de huidige energie. Bijvoorbeeld de volle en de nieuwe maan energie, de kracht van manifestatie, loslaten, verbinding en het innerlijk kind. 

Voor wie: 
Onze sessies zijn voor beginners en ervaren mensen. Heb je stress gerelateerde klachten? 

*Zit je in een burn-out, bore-out, in rouw of heb je traumatische ervaringen (gehad)? of heb je behoefte om na een lang werk week te ontstressen, of door een belangrijke keuze heen te  breken? Je bent van harte welkom.

Praktische info: 
Wij bieden avond ceremonies en transformatie weekenden aan. Bekijk ons aanbod via www.thehouseoftwins.com (events) .

 

Contact:
 info@bezielingmetmireille.nl 
Thehouseoftwins33@gmail.com 

 

Social media:
@The.houseoftwins

Warme groet,

Mireille & Uzma