Haptonomie

content image

Mijn naam is Melanie Hulsegge en ik ben de Haptotherapeut bij Noordstraalt.

Naast mijn praktijk in het centrum wilde ik ook graag in Amsterdam Noord beginnen omdat ik  sinds kort zelf in Noord woon samen met mijn vriend en zoontje. Ik ben helemaal blij met de plek en de mensen rondom Noordstraalt en sta te popelen om hier te beginnen, te verbinden en te ontdekken.

Met jou?

Heb jij soms ook behoefte om even niet die supervrouw of superman te moeten zijn.  Altijd maar goed je best doen en eigenlijk is het dan nog niet goed. Het gevoel dat je eigenlijk al 1-0 achter staat terwijl je nog moet beginnen. En zou je  wat relaxter en met meer ontspanning van je dagen willen genieten. 

Of wil je ook meer regie over je gevoelens in plaats van dat ze je elke keer overkomen en je je weer schuldig of verdrietig voelt zonder aanwijsbare reden.

Als je antwoord ja is, dan ben je bij mij op het juiste adres. Haptotherapie geeft je inzicht , reikt je tools aan en laat je opnieuw voelen wat er bij jou gebeurd . De therapie geeft je oefeningen die je in het dagelijks leven meteen kan toepassen en waarmee je met jezelf aan de slag kan.

Naast mijn werk als haptotherapeut geef ik ook les aan de Nederlandse  vakopleiding voor Haptonomie, Synergos in Amersfoort.

Omdat ik ben aangesloten bij de VVH ( vereniging voor haptotherapeuten)  worden de sessies deels vergoed door de aanvullende verzekering.

Je kan me altijd bellen op 0646175274 om af te stemmen of haptotherapie iets voor je is of voor meer informatie mijn website bezoeken op www.haptotherapeut.com.

Melanie