content image

Haptonomie

content image

Haptotherapie gaat over het herstellen van de balans tussen voelen en denken, tussen lichaam en geest.
Deze balans is niet vanzelfsprekend: soms weten we niet wat we voelen, lopen we vast, blijven we maar piekeren, voelen we juist te veel of ervaren we vooral stress en onrust. Soms willen we meer van onszelf laten zien en weten we niet goed hoe. Of blijven (relatie)problemen maar terugkeren.
Soms hebben we weinig energie en verlangen we naar meer vitaliteit.

Als haptotherapeut bied ik ondersteuning bij deze en meer vragen. Met hulp van oefeningen, (gevoels)ervaringen en gesprekken gaan we samen aan de slag met datgene wat speelt bij jou.

Mijn naam is Sigrid Weitenberg.  In juni 2018 heb ik mijn certificaat ‘Haptotherapeut in Opleiding’ aan de Academie voor Haptonomie in Doorn behaald.
De komende tijd zal ik onder begeleiding van de Academie mijn eigen praktijk voor Haptotherapie opzetten. Dit doe ik vanuit Noord Straalt en hier voel ik me thuis. Ik kijk er naar uit om op deze fijne plek cliënten te ontvangen. Naast mijn werk als haptotherapeut ben ik vanaf 2007 werkzaam als coach bij de gemeente Amsterdam.

Sinds 2013 woon ik met veel plezier met mijn man en 3 kinderen in Amsterdam Noord. Ik geniet van hardlopen door Waterland, fietsen door Amsterdam en reizen met mijn gezin.

Heb je interesse en wil je een sessie bij me volgen, neem dan contact met me op. Aan een (eerste) intakegesprek zijn geen kosten verbonden.
Ook als je wilt overleggen of haptotherapie iets voor je is kun je me bellen of mailen.

Tot ziens bij Noord Straalt!

Sigrid Weitenberg
06-44708093
sweitenberg@yahoo.co.uk