I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Demonstratie Geestkrachtige Genezing

Op donderdag 26 september 2019 geeft Alice Seidl-van Haren een demonstratie-avond over Geestkrachtige Genezing

Alice, een bekende 'Geistheilerin' uit Beieren, zuid Duitsland, heeft al meer dan 12 jaar een succesvolle praktijk om mensen te ondersteunen bij hun genezingsprocessen. Daarnaast geeft ze sinds 2009 trainingen op het gebied van Geestkrachtige Genezing.

Hoewel ze in Duitsland woont en werkt, zal Alice deze avond in het Nederlands doen: ze heeft namelijk tot haar 18e levenjaar in Vught gewoond. 

Op deze avond kun je kennismaken met de werkwijze van Alice. Deelnemers worden uitgenodigd om hun wensen in te brengen, waarbij Alice ter plekke laat zien hoe jij jouw genezingsproces kunt activeren. Ter illustratie enkele thema's die je kunt inbrengen:

  • allergieën, hoe ontstaan ze en hoe los je ze op natuurlijke wijze op?
  • zakelijke of privérelaties, wat hebben ze voor jou te betekenen?
  • aandoeningen van de huid
  • problemen met spieren, botten en beweging
  • gezonde slaap
  • open vragen 

Alice zal werken met de deelnemers die wensen inbrengen, om uit hun onderbewuste de inzichten te halen voor genezing.

Donderdag 26 september bij Noord Straalt. NB: tevens op 25 september in Vlijmen (NB).

Tijd:  van 19:00 tot 22:00 uur, inloop vanaf 18.30 uur
Bijdrage aan de avond: 35 euro, inclusief een drankje in de pauze.

Indien je belangstelling hebt, kun je dit per mail of telefoon uiterlijk vrijdag 20 september laten weten aan Mark Bruins: 0637542213 of marklbruins@outlook.com

 

Alice Seidl-van Haren over haar werk:

Als een klant mij vraagt, hoe kan ik bijv. beter slapen, dan neem ik mijn wichelroede en ga voelen. Bij een klant voelde ik, dat het lag aan een storing onder haar bed. Bij navraag bleek dat haar trouwjurk onder haar bed lag! Dit terwijl ze gescheiden is van haar man en ze al 2 jaar het bed deelt met haar nieuwe vriend. De frequenties van de trouwjurk hebben natuurlijk een grote geestelijke werking.

Dit is ook een groot deel van mijn werk. Hier komen spiritueeliteit en materialiteit samen! Ik zoek naar de storing en die vind ik met behulp van mijn wichelroede.

Bij weer een andere persoon die ook niet slapen kan, lag het aan het thema persoonlijke relaties. Daar heb ik gevoeld dat ze negatief denkt aan haar opa van moeders kant. Hier help ik haar met een kleine rituele harmonisatie. Dit heeft grote uitwerking zoals je weet.

De mensen komen zelf vaak niet op het idee waaraan het ligt. We zijn toch allemaal ergens bedrijfsblind! Daarom gebruik ik mijn wichelroede om het onbewuste in het lichaam zichtbaar te maken.

Zo lopen er al 11 kinderen rond van moeders (klanten uit mijn praktijk) die medisch gezien geen kinderen konden krijgen. Is dat niet fantastisch?

Ik bekijk en behandel niet alleen de meridianen, chakra´s en trauma's, maar ook de vier basispunten die nodig zijn voor genezing:

  1. Voeding, ook geestelijk gezien.
  2. Hoe slaap ik?
  3. Hoe ga ik om met de medemens, en zij met mij?
  4. Hoe is mijn geloof/vertrouwen?

Dit voel ik met behulp van mijn wichelroede aan het lichaam van de persoon.

Voor meer informatie over het werk van Alice, zie www.alice-energie.de