content image

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

This phantom sticky

Flexen bij Noord Straalt 

 

Mis jij het ook om collega’s goedemorgen te wensen bij het koffiezetapparaat, even samen sparren over een project, en samen te leren en ontwikkelen? 

Zelfstandig ondernemen is prachtig, maar soms ook wat eenzaam. Om ervoor te zorgen dat je toch die voordelen van collega’s hebben kan ervaren, wordt het bij Noord Straalt mogelijk om te flexwerken! Ben jij die bewuste ondernemer? Waar kan je dan beter flexen dan op een plek die bekend staat om verbindende kracht, liefde en ontwikkeling?  

Vanaf woensdag 4 september kun je 8  woensdagen van 9.00 tot 17.00 uur jouw plekje aan de flextafel veroveren. Voor €20,00  exclusief BTW per dag heb je een werkplek inclusief WiFi, koffie, thee, water en goede gesprekken. Tussen 12.30 en 13.30 uur is er de mogelijkheid om samen te lunchen. Je verovert je plekje door een ticket te kopen via Ticketkantoor. 

Kaartje 4 september
Kaartje 11 september 
Kaartje 18 september 
Kaartje 25 september 
Kaartje 2 oktober 
Kaartje 9 oktober 
Kaartje 16 oktober 
Kaartje 23 oktober 

 

In september en oktober houden we deze pilot. Daarna kijken we of er voldoende animo is en of de kosten gedekt zijn. Is het plan super succesvol?
Dan knallen we door en maken we het mogelijk om tegen een gereduceerd maandbedrag te flexen.
Bovendien maken we het dan voor meerdere dagen per week mogelijk om te flexwerken! Inlusief alle aanpassingen van de ruimte. Daar liggen de plannen voor klaar en die zetten we dan in werking. 

Zijn er andere (kleine) aanpassingen nodig? Daar gaan we mee aan de slag. Is er toch niet voldoende belangstelling? Dan kijken we naar wat wél mogelijk is. 

 

content image