I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Fit2Release Workshop

Welk verhaal vertelt jouw lichaam je?

Het doel van deze training is om weer te leren luisteren naar je lichaam. In onze snelle maatschappij vergeten we om goed naar ons lichaam te luisteren en gaan we aan de signalen voorbij die het ons geeft.

Hierdoor creëeren we blokkades en onrust in ons lichaam. Het lichaam stagneert, we worden moe, lusteloos creëren pijntjes en geestelijk wordt het er ook niet beter op en krijgen we misschien wel een burn-out.

De training bestaat uit een combinatie van een workout en mobiliteits training (GEEN YOGA). Hierbij moet je denken aan oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en kleine gewichten waardoor ik tevens naar je mobiliteit kijk.
Ik ga je daarbij vragen welke verhaal je lichaam je vertelt! Dus welke signalen geeft je lichaam af? Door dit te ervaren creëer je bewustzijn. Dit bewustzijn wordt nog dieper als we tijdens de meditatie naar de signalen gaan luisteren en uiteindelijk kunnen waarnemen waar de blokkade is ontstaan. Het is dus een reis door je eigen lichaam en het heeft de mooiste verhalen te vertellen!

De training wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 6 personen zodat persoonlijke aandacht voorop staat.

 

Datum: 20 januari en 17 februari 2020
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Kosten: € 35,00
Locatie: Noord Straalt, TT Vasumweg 24a Amsterdam
Aanmelden kan via
info.fit2release@gmail.com of bel naar 06 2361 7208