praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Familie opstellingen door Gertrud van Beekveld en Florian Stadler.

We mogen bijna weer!

Na een gedwongen radiostilte kan ik samen met mijn collega, Florian Stadler, weer Systemische opstellingsmiddagen aanbieden. Mijn eerste keer bij Noord Straalt in een prachtige ruimte.

Loop je steeds tegen dezelfde thema's aan in je leven? 
Vind je het moeilijk om je plek en ruimte in te nemen.?
Kom je op gebied van werk vaak in de clinch met je baas of meerdere?
Voel je je in groepen niet op je gemak? 
Of heb je iets anders uit te zoeken?

Kom dan naar onze middag en breng je vraag in om deze samen met ons uit te werken via een opstelling met representanten. Vaak zijn dit soort hardnekkige issues in je leven namelijk gerelateerd aan je gezin van herkomst en het systeem daarachter. Aangezien je niet je hele familie tegelijk mee kunt nemen (mochten ze dat al willen) is zo'n opstelling de uitgelezen kans.
Els van Steijn, zegt hierover: "Je voelt dat er iets ongrijpbaars gaande is, maar je hebt geen idee wat en waarom. Er lijkt een onzichtbare onderstroom te bestaan, die van wezenlijk invloed is op je handelen, je welzijn." Uit 'de Fontein'.
De representanten die jij gevoelsmatig uitkiest en neerzet worden als het ware ingeplugd op het veld van het systeem en gaan ervaren wat er in dit systeem voor dynamieken en onderdrukte gevoelens spelen.
Je krijgt zo andere informatie en/of nieuwe inzichten. Je kunt, als de tijd daar rijp voor is, dingen die jij met je meedraagt en niet van jou zijn, terug geven aan het systeem. Zodat jij meer toekomt aan jouw pad gaan en jouw leven leven ipv dat van een ander.

De eerstvolgende data:

Zaterdag 29 jan, 26 febr,26 mrt, 23 april, 28 mei, 25 juni.  
Van 14:00 uur tot 18:00 uur

Als vraaginbrenger zijn de kosten 100 euro als representant 35 euro.
Vragen en of belangstelling? Neem contact met me op!
Gertrud van Beekveld, gespecialiseerd in Relatie- en Seksuele vraagstukken. 
Voor meer informatie klik
hier. 
Telefoon 06 2704 3178. We heten je graag welkom.