praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Demonstratie en workshop mediumschap. 

Een demonstratie mediumschap is een bijzonder moment. 
Bij een demonstratie ben je met een (klein) publiek. 
Het medium maakt contact met de ‘spirituele wereld’, een overledene die iemand uit het publiek heeft gekend. Tijdens dit moment komen thema’s aan bod als: erkenning van wie je bent, maar ook herkenning, troost en bewustzijn van leven na de dood.
Het medium zal niet vertellen wat je zou moeten doen en zal ook geen toekomst voorspellen. Een ontmoeting met de spirituele wereld heeft vaak een helend effect.
Het kan zijn dat het medium niet specifiek voor iedereen een contact doorgeeft. Maar gene zijde is zoveel wijzer dan wij... De wijsheid van de spirituele wereld zorgt ervoor dat er in elke boodschap healing voor ieder van ons zit. 
In deze demonstraties is er ook tijd ingeruimd voor Q&A en voor een korte oefening om zelf iets te mogen ervaren. 
Deze demonstratie duurt een uur. 
Praktische informatie: 
- Zondagmiddag 29 mei. Van 14:00-15:00, 15:00-16:00, 16:00-17:00
LET OP!! Als je ook een ticket voor de losse readings koopt, koop dan in twee tijdsslots! Link voor de individuele readings: klik hier. 
Voor de demo van 15:00-16:00 klik hier. 
- Voor wie? Iedereen die (nog) eens op een veilige manier wil kennismaken met een reading van een medium. 
- Prijs: 16,00
- Locatie: Noord Straalt, Tt. Vasumweg 24A, 1033 SC Amsterdam Er is volop parkeerruimte voor de deur, betaald tussen 9:00 en 19:00 uur, op zondag tussen 12:00 en 19:00 uur (€1,30 per uur). De parkeerautomaat verderop in de straat heeft nummer 19569.
Zijn de tickets uitverkocht? Stuur dan via Interesse in de mediumschapsmiddag een mailtje.

De werkende mediums: 

Mijn naam is Laura van Assema Voordat ik ging werken als medium ben ik jarenlang horeca ondernemer geweest. Ondanks dat horeca ondernemerschap en het mediumschap twee totaal verschillende vakgebieden lijken, liggen ze voor mij dicht bij elkaar. Het draait om contact met mensen en het lezen van iemands energie. Wie ben je? En waar heb jij behoefte aan? Iedereen vindt het fijn om gezien te worden. Daarbij maakt het niet uit of je leeft of overleden bent. Ik vind het samenbrengen van twee geliefden over de dood het allermooiste. Want hoe fijn is het om te weten dat degene van wie je houdt nog aanwezig is en weet wat er speelt in jouw leven? Maar ook jouw persoonlijk energie kan veel vertellen over wat er momenteel voor jou speelt. Door jouw energie te lezen’, kan ik je helpen tot nieuwe inzichten te komen die jij kunt gebruiken om waardevolle keuzes te maken. Mijn stijl van werken is nuchter en open minded. Op mijn website kun je lezen dat ik naast medium ook werk als familieopsteller. www.lauravanassema.nl 0624451049

Mijn naam is Astrid de Vries en als medium vind ik het belangrijk om jou datgene te geven wat nodig is. Wat speelt er in jouw leven?
Waar kan ik de spiegel voorhouden, waar kan ik een duwtje geven of waar kan ik inzicht brengen? Het kan ook zijn dat een overleden dierbare zich aan het gesprek voegt. Dan hoop ik een zo goed mogelijke beschrijving te kunnen geven waardoor een mooie ontmoeting tussen jullie ontstaat. Een dergelijke ontmoeting is heel liefdevol en een aanmoediging voor jou als ontvanger. Een reading komt altijd tot stand met de hulp van de Spirituele wereld. Mijn stijl is dat ik met nuchterheid en humor snel tot de kern kom. Ben je nieuwsgierig en wil je een afspraak? Mail dan: astrid_i_devries@hotmail.com

Mijn naam is Jeanine Tulen en sinds kort heb ik een praktijk als medium in Apeldoorn. Nadat ik erachter kwam dat ik hoog sensitief ben heb ik een aantal cursussen rondom intuïtie gevolgd. Van daaruit kwam het Mediumschap op mijn pad en heb ik les gehad bij Nicole de Haas en Janneke Leber. Het Mediumschap verbaast en verwondert mij nog iedere keer, zo liefdevol en mooi, ik wil dit graag met je delen. De verbinding van ziel tot ziel maakt dat je voelt dat je in je kern gezien wordt. Het even weer dichtbij brengen van je dierbare of een verhelderend inzicht is wat ik je wil geven met mijn Readings. Meer weten of een afspraak maken? www.jeaninetulen.nl

Mijn naam is Esther Zwietink. Sinds 7 jaar werk ik professioneel als medium. Het is mijn wens iedereen te laten ervaren wat het is om thuis te komen in de potentie van je eigen ziel. Soms is hier een zetje in nodig door het ontvangen van een reading. In een reading neem ik je mee in helicopterview over je eigen leven. Jouw verleden en heden krijgen samenhang. Je ziet waar je patronen vandaan komen en waar ze ontstaan zijn. 
Daarnaast geef ik in een reading de spirit wereld ook de kans om zich te laten horen. Overleden dierbaren en bekenden zijn zo blij om te mogen laten weten dat ze er zijn. Ze brengen je de boodschap die op dat moment het hardst nodig is. Degene die dit het best kan doorgeven staat dan voor je klaar. Daarom werk ik ook niet "op afroep." 
We gaan samen blanco in de reis van de reading en laten alles op ons afkomen. Reis je mee?
Wil je meer over mijn werk lezen? Klik dan op www.perlarosa.nl