praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Cursus Rebalancing®massage technieken

Altijd al willen leren masseren?
Vind je aanraken of aangeraakt worden fijn?
Ben je nieuwsgierig naar de wijsheid van het menselijk lichaam?
Of wil je meer toegang tot je gevoelswereld?
Dan is deze cursus misschien iets voor jou!


Inge Kraan, rebalancer:
In 10 lessen leer ik je een volledige Rebalancing massage te geven. We gebruiken hiervoor technieken uit de Rebalancing. Je maakt kennis met diepe spier- en weefselmassage. Je leert hoe je gewrichten kunt helpen ontspannen en je oefent met zachte vormen van massage.
Naast de technieken besteden we veel aandacht aan de lichaamshouding. Je leert om vanuit een ontspannen houding aan te raken, wat zowel effect heeft op de gever als de ontvanger.

Rebalancing is een diepgaande vorm van lichaamswerk. In je lichaam vind je de sporen terug van gevoelens en ervaringen die je in je leven hebt opgedaan. Door aanraken, ademen, bewegen en meditatie kun je daarmee weer in contact komen. Dat ontspant en geeft ruimte.
Rebalancing is een ontdekkingsreis naar jezelf, naar hoe je vrijer en zelfbewuster in
het leven kunt staan. Van denken, naar voelen, naar simpelweg Zijn.

Massage binnen de Rebalancing gaat over aanraken en (aan)geraakt worden. Aanraken is niet alleen prettig, het is ook een basisbehoefte van de mens. Aanraking helpt lichaam en geest te ontspannen. Het is misschien wel de oudste vorm van genezen. Massage biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf, voor warmte en koestering. Het geeft ruimte voor ontdekking, voor voelen en ervaren hoe het met je is. Bij afronding van de cursus ontvang je
een certificaat (bij deelname aan tenminste 9 lessen).

10 woensdagavonden van 19-22 uur
Data: worden nog ingepland na de zomer 2021

Locatie: afwisselend zullen we gebruik maken van de locatie Noord Straalt en de Akademie voor Massage en beweging, beide in Amsterdam Noord.
Docent: Inge Kraan, Rebalancer (
www.ingekraan.nl)
Aanmelden en informatie: info@ingekraan.nl of 06-24432841

Inge Kraan rebalancing therapie, rebalancer, Amsterdam, in balans zijn, rebalancing, rechtop staan