praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Shining Your Love & Light Cacao & Sound  

Wees welkom op vrijdag 24 december in de mooie nieuwe zaal van het fijn Noord Straalt om je te verbinden met jezelf, met elkaar, met Mama Cacao, met het Heilige Water en de elementen.

Verlicht de donkere dagen in het grijze en grauwe najaar met jouw innerlijke licht van liefde. Een licht dat oneindig is en waar je altijd uit kunt putten.

Een Cacaoceremonie is een hele mooie gelegenheid om contact te maken met de innerlijke wijsheid van ons hart om zo dieper te duiken in intentie en expansie. Al duizenden jaren beschouwen inheemse (meso-Amerikaanse) stammen Cacao als een heilige plant met genezende eigenschappen. Cacao werd niet alleen gebruikt in ceremoniële rituelen maar het stond ook bekend als een medicinale plant die helpt bij het genezen en openen van de bloedsomloop van het hart.

Na het zetten van de intenties en het ervaren van de Cacao, zullen we ons via meditatie, klank en dans verbinden met diepere lagen in onszelf en met onze connectie met Moeder Natuur en al haar pracht.

 

Je hoeft verder helemaal niets op deze avond, behalve arriveren, je plekje te vinden, te verwelkomen wat zich aandient en je te ontspannen. Je mag jezelf toestaan om gewoonweg ‘te zijn’. Zakken in een bedding van zachte groepsenergie. Samen creëren we een sfeer waar je je onderdompelt in een samenspel van sjamanistische drums en andere klanken.

Neem vooral je eigen drum of andere instrumenten mee!! 
Nuttig ruim van tevoren een lichte maaltijd (soep, salade), draag losse kleding in laagjes en dikke sokken, neem misschien een extra dekentje mee en laat al het andere achter je als je de deur dichttrekt van jouw thuis voor deze avond: Noord Straalt in Amsterdam Noord.

 

De energy exchange van deze avond is €33 incl cacao, thee en materialen.
Graag aanmelden via: post@simplyunplug.nl waarna je de betaallink en overige informatie zult ontvangen.
De eerste drie aanmeldingen krijgen een kadootje mee naar huis na afloop!