content image

Cacao Delight - een hartopener

content image

Regelmatig hebben wij – Fora en Desirée- samen deelgenomen aan een cacaoceremonie en ervaren hoe cacao je hart opent en de (zelf) liefde laat stromen. En elke keer is het weer een nieuwe ervaring; precies wat er op dat moment nodig is om te verwerken.

Omdat we dit graag met je willen delen organiseren wij regelmatig ‘Cacao Delight’: een liefdevolle middag voor vrouwen waar je door middel van meditatie, het zetten van intenties, zingen en dansen dieper met jezelf en elkaar in verbinding komt. 

Wie zijn wij?
Fora beoefent al jaren yoga en geeft hierin ook les. De samenhang tussen voeding voor je lichaam en geest is één van de basisprincipes van waaruit zij leeft. Als chocoladeliefhebster was het voor haar echt een ontdekking dat het drinken van bijna pure, rauwe cacao een magische werking heeft. 

Desirée laat je als teacher op het gebied van Zelfliefde graag de magie van cacao ervaren. Zij gelooft in de helende werking van cacao en wenst dat iedereen aan de rauwe cacao gaat omdat het je hart opent en de liefde laat stromen.

De Maya’s hebben al voorspeld dat de geest van de cacao terug zal keren in deze cruciale tijd om ons bewustzijn te vergroten. Volgens hen is cacao het voedsel van de Goden dat zij aan de mensen schenken. Cacao zit vol met antioxidanten dat de bloedvaten opent, de bloeddruk verlaagt en de bloedtoevoer naar de organen verbetert. Het hoge gehalte aan magnesium zorgt o.a. voor soepele spieren.

Praktisch
Datum: zondag 11 november 2018
Tijd: 14.00 tot 16.00 uur
Locatie: Noord Straalt, Tt Vasumweg 24a Amsterdam 
Ticket: € 25, -
https://www.happy2dee.nl/product/cacao-delight/
Draag makkelijke kleding en eventueel sokken. We zitten op matjes en kussentjes. 

* Als je zwanger bent of bloeddrukverlagende medicijnen gebruikt vanwege een hoge bloeddruk, drink dan een half glaasje.