praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Cursus Bolle buiken massage

Cursus Bolle Buiken Massage 

Bolle Buiken Massage is meer dan een gewone zwangerschapsmassage. Deze holistische massage is gericht op een prettige zwangerschap, fysieke ontlasting, diepe ontspanning en het opbouwen van vertrouwen voor een zo ontspannen mogelijke bevalling.


Je werkt met oliemassage, pulsing-technieken, stretching en tracties en specifieke technieken voor onderrug klachten. Daarnaast leer een houdingcorrectie techniek die je aan (de partner van) je cliënt kan overbrengen. Je krijgt geleide meditaties. En natuurlijk is er aandacht voor contra-indicaties en specifieke aandachtspunten die gelden voor het masseren van de zwangere vrouw.

Verder leer je hoe je het ligcomfort in buik-, rug- en zijligging zo optimaal mogelijk kan maken. En er is uiteraard aandacht voor jouw eigen werkhouding tijdens het masseren.

Praktisch:
Deze cursus voor professionele masseurs wordt gegeven door Koert Sondorp en vindt plaats op twee vrijdagen van 9:30 tot 17:00 uur.
Voor meer informatie, data en inschrijven ga je naar www.rustpuntmassage.nl