I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Balacend ACTion Coaching 
Aleid Bouten 

Balacend ACTion Coaching 

Gebalanceerd leven en werken – stressmanagement en vitaliteittraining

Ervaar je spanning door werk of privé? Ben je in een fase van je leven die extra uitdagend voor je is? Zoals bijvoorbeeld na een echtscheiding, de overgang, ander werk? 

En heb je het gevoel dat je aan het vechten bent tegen jezelf, anderen en je omgeving? 

Met Balanced ACTion ondersteun ik je op weg naar gebalanceerd leven en werken. Waarin je gaat doen wat belangrijk voor je is met minder spanning en meer plezier. 

Wat is Balanced ACTion coaching?

Ik combineer gezondheidsoefeningen en filosofie uit traditionele Kung Fu met moderne training - en coachingmethodes zoals ACT(Acceptance and Commitment Therapy)

De oefeningen uit Kung Fu zijn een metafoor voor de dagelijkse “gevechten” die je voert met jezelf, anderen en je omgeving. Je krijgt inzicht in je aanval en verdedigingspatronen. Door op zoek te gaan naar jou innerlijke waarden maak je verbinding met je hart. Je gaat van een vechtmodus naar een Vitaal Hart, een hart dat zichzelf in balans kan brengen, weet wat belangrijk is en daar actie op onderneemt. 

Daarnaast geven oefeningen, inzichten en gesprekken je handvatten om jezelf weer in balans te brengen bij tegenslag, obstakels, opkomende spanning en emoties. De (bewegings)oefeningen, meditaties versterken je energiehuishouding op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je voelt vitaler in hoofd, hart en lijf. 

Wat kun je verwachten? 

In een eerste kennismakingsgesprek neem ik de tijd om met jouw je vraag te onderzoeken en bespreken we welke vervolgstappen het beste bij je passen. 

 

Spreek het je aan en wil je ervaren wat Balanced ACTion voor jou kan betekenen? Graag ontmoet ik je bij Noord Straalt.

 

t 06 -19218013

e info@aleidbouten.nl  

w www.aleidbouten.nl